Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Αυτό είναι το καλύτερο botox»
Πέγκυ Σταθακοπούλου
Credit: Peggy Stathakopoulou/ Instagram

Πέγκυ Σταθακοπούλου ήταν καλεσμένη στο “Στούντιο 4” το απόγευμα της Τρίτης. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις μεταπτυχιακές σπουδές της, αλλά και τη ζωή μετά τα 60.

“Πήρα το πρώτο μου πτυχίο στα 40, χρωστούσα ένα μάθημα. Το είχα τάξει στον πατέρα μου αλλά το έκανα και γιατί δεν θα μου άρεσε να μείνει ημιτελές κάτι. Και χαίρομαι, είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα”, είπε η Πέγκυ Σταθακοπούλου και πρόσθεσε:

“Σπουδάζω Ιστορία Ευρωπαϊκού Πολιτισμού στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Η νεότητα όσο παρέρχεται μπορεί να υποκατασταθεί από τη γνώση, για μένα είναι το ωραιότερο botox”.

«Μετά τα 60 αρχίζουμε και αναρωτιόμαστε πόσες αντοχές έχουμε και πόσο νέοι είμαστε, τι έχει αλλάξει. Νομίζω ότι τελικά είναι μία πολύ ωραία ηλικία, γιατί απελευθερώνεσαι από πάρα πολλά. Έχεις περισσότερο χρόνο και διάθεση να ασχοληθείς με σένα αποκλειστικά, να δεις τι σε ενδιαφέρει, να πραγματοποιήσεις μερικά όνειρα που δεν έχεις προλάβει στη ζωή σου», τόνισε η Πέγκυ Σταθακοπούλου και κατέληξε:

«Δεν μπορώ πλέον να πω με σιγουριά τι είναι καλό και τι κακό. Πολλές φορές έρχεται κάτι πολύ δύσκολο, το οποίο θα σε βγάλει σε φως, αλλά τη στιγμή που το ζεις δεν το ξέρεις και δεν το βλέπεις. Μετά από 2-3 χρόνια το σκέφτεσαι και λες: ευτυχώς που είχε έρθει αυτό στη ζωή μου, γιατί με έκανε να πάρω μία άλλη στροφή».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα