Πασχάλης Τερζής: Τι αποκάλυψε η Γιάννα Τερζή για την υγεία του πατέρα της
γιάννα τερζή πρόβλημα υγείας
Credit:yiannaterzi/Instagram

Η Γιάννα Τερζή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» την Τετάρτη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της, Πασχάλη Τερζή. Ακόμη αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η ίδια.

«Ο μπαμπάς μου είναι καλά. Εντάξει, έχουμε τα κλασικά προβλήματα των 75 πλέον: ξέρεις, η πίεση, αυτά. Είναι μικρός, να είναι καλά», απάντησε η Γιάννα Τερζή στη σχετική ερώτηση που της έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, η Γιάννα Τερζή είπε:

«Έχουν περάσει τρία χρόνια από την επέμβαση στον νωτιαίο μυελό. Ήταν πολύ σοβαρό, έγινε μέσα στην πανδημία. Δεν είχα σκοπό να το μοιραστώ, ήταν βαρύ με όλα όσα γίνονταν αλλά ήταν δύσκολο και για μένα να βγω και να πω τι έχει γίνει.

Το πρόβλημα υγείας μου ήταν σπάνιο, σαν ιατρική περίπτωση. Το ανακάλυψα τυχαία σε μια μαγνητική, γιατί πονούσε η μέση μου. Εκεί φάνηκε η άκρη του προβλήματος. Είχα έναν όγκο, δεύτερου βαθμού. Δεν ήταν αναγκαστικά κάτι κακό, ήμουν τυχερή σε αυτό. Όχι αθώο και τελείως όμως.

Πανικοβλήθηκα πάρα πολύ, γιατί κατάλαβα ότι δεν βγαίνεις από μια τέτοια επέμβαση, ακριβώς όπως ήσουν πριν, ό,τι και να γίνει. Θα βγεις με κάτι διαφορετικό όσον αφορά στην ποιότητα της ζωής σου.

Έκανα ολόκληρη έρευνα μέχρι να βρω τον κατάλληλο γιατρό. Όταν έχεις μια σπάνια περίπτωση πρέπει να βρεις αυτόν τον έναν γιατρό που χειρουργεί. Ήμουν τρεις εβδομάδες στην κλινική και μετά φεύγεις από εκεί με αμαξίδιο. Είχα θέμα από τη μέση και κάτω».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα