Οργισμένη η Ζωζώ Σαπουντζάκη – Το μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο
Ζωζώ Σαπουντζάκη
Credit: ZWZW/instagram

Οργισμένη εμφανίστηκε η Ζωζώ Σαπουντζάκη μέσα από το νοσοκομείο, με αφορμή ορισμένα δημοσιεύματα για την υγεία της που έκαναν λόγο για διαθήκες και κληρονόμους.

Η «βασίλισσα της νύχτας» πέρασε όντως μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της ωστόσο πλέον είναι πολύ καλύτερα και αναρρώνει. Μιλώντας στην Espresso, η Ζωζώ Σαπουντζάκη ξεκαθάρισε: «Δεν ισχύει τίποτα από όσα ακούγονται και γράφονται για κληρονόμους μου. Είναι όλα ψέματα».

«Το έχω πει σε προηγούμενες συνεντεύξεις μου, το λέω και τώρα ότι καλύτεροι από συγγενείς και οικογένειά μου είναι η Σταυρίνα Ευστρατιάδη και ο Χάρης Αργυρός. Οτιδήποτε ακούγεται και γράφεται δεν είναι αληθινό. Οι δημοσιεύσεις που σήμερα επαναλαμβάνονται, αναφέρονται σε δηλώσεις που είχα κάνει δέκα χρόνια πριν. Τον καιρό του Νώε. Από τότε έως σήμερα, άλλαξαν πολλά κι ήρθαν τα πάνω κάτω. Όταν έκανα εκείνες τις δηλώσεις, δεν είχε καεί καν το σπίτι στην Κινέττα. Η ζωή μου ήταν διαφορετική και τίποτα από αυτά που συμβαίνουν, δεν είχαν συμβεί».

Μίλησε επιπλέον, για τις μέρες που βρισκόταν στο νοσοκομείο. «Αυτές τις ημέρες που βρέθηκα στο νοσοκομείο, τα δύο αγαπημένα μου πρόσωπα, η Σταυρίνα και ο Χάρης δεν έλειψαν δευτερόλεπτο από κοντά μου. Ασφαλώς ο αγαπημένος της ζωής και της καρδιάς μου είναι ο Πύρρος μου. Περιμένω με χαρά τη στιγμή που θα επιστρέψω σπίτι μου και στην καθημερινότητά μου», ανέφερε.

Τέλος, η Ζωζώ Σαπουντζάκη τόνισε: «Καταρχάς, δεν θα έπρεπε να γράφονται τέτοια πράγματα. Είμαι ζωντανή. Είμαι υγιής, ξεπέρασα την αιφνίδια περιπέτεια της υγείας μου, ενώ κάποιοι θέλησαν να με παρουσιάσουν προ του τέλους. Ντροπή τους. Με λένε Ζωζώ. Δηλαδή δυο φορές ζω. Και δεν έχω σκοπό να μιλήσω για κληρονόμους, παρά μόνο για ανθρώπους που τους έχω οικογένειά μου. Την Σταυρίνα και τον Χάρη μου, που δεν έφυγαν λεπτό από κοντά μου και τον αγαπημένο της ζωής μου, τον Πύρρο μου».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα