Ζωζώ Σαπουντζάκη: Γιατί χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην εντατική
Ζωζώ Σαπουντζάκη
Credit: zwzw_sampoutzaki_official/Instagram

Ανησυχία προκλήθηκε από την είδηση ότι η Ζωζώ Σαπουντζάκη εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, το βράδυ της Τετάρτης 14/2 έπειτα από έντονη αδιαθεσία. Η «βασίλισσα της νύχτας» συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Ερρίκος Ντυνάν.

Η κουμπάρα της μίλησε σήμερα (15/2) στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 σχετικά με την κατάσταση της υγείας της σπουδαίας ηθοποιού και τραγουδίστριας.

«Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, βέβαια είναι συγκινητικό όλο το ενδιαφέρον. Όλοι την αγαπάμε την Ζωζώ, εμείς κατά κάποιο τρόπο περισσότερο, γιατί είμαστε συνδεδεμένοι διαφορετικά. Το μυστικό όλο είναι η αφυδάτωση, δεν σιτίζεται καλά η Ζωζώ μας και αυτός είναι ο λόγος που μπήκε στην εντατική για μερικές ώρες και ο λόγος που ακόμα νοσηλεύεται», εξήγησε η κουμπάρα της Ζωζώς Σαπουντζάκη.

«Έχει μάθει σε αυτό το μοντέλο, το πρωί να φάει μία φρυγανιά και το βράδυ, που η τρέλα της είναι να βγει έξω, τρώει λίγο κοτοπουλάκι με λίγο ρυζάκι» εξήγησε η ίδια.

«Αυτή ήταν όλη η ιστορία. Η κούραση και η αφυδάτωση, η οποία βέβαια αν δεν γίνονταν όλες οι προληπτικές κινήσεις και τα τηλέφωνα για να πάει στο νοσοκομείο, θα μπορούσε να έχει άσχημο αποτέλεσμα. Δεν είναι μόνο θέμα πίεσης και σφυγμών, η αφυδάτωση είναι μεγάλη ιστορία», κατέληξε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα