Ορέστης Τζιόβας: Το να θυμώνεις με τη σεξουαλικότητα του άλλου σημαίνει ότι έχεις κάποιο πρόβλημα
Ορέστης Τζιόβας
Credit: Skai TV

Ο Ορέστης Τζιόβας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star». Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, για το political correct, αλλά και τη διαφορετικότητα.

«Ήταν να κάνω ένα τηλεπαιχνίδι στην Κύπρο, αλλά τελικά ναυάγησε. Με ενδιαφέρει η παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού ή βραδινής εκπομπής με συνεντεύξεις. Δεν θα έκανα πρωινό με γκόσιπ. Δεν είναι της αισθητικής μου αυτές οι εκπομπές. Είναι συν οτιδήποτε προστατεύει από προσβλητικά σχόλια ομάδες με οποιαδήποτε διαφορετικότητα. Το political correct έχει κάνει τους κωμικούς να μη μπορούν να πουν τίποτα», είπε αρχικά ο Ορέστης Τζιόβας.

«Είναι υποκριτικό το ότι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη αφαίρεσε τη λέξη χοντρός. Ο χοντρός είναι ένα χαρακτηριστικό, όπως ο λεπτός και ο ξανθός. Το αρνητικό πρόσημο το δίνει η κοινωνία και ότι η λέξη. Δεν έχω χρόνο να δω τηλεόραση, ούτε αυτά που παίζω εγώ, έχω και προσωπική ζωή. Δίνω βάση στην προσωπική μου ζωή, είμαι σε σχέση και θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Την έχω πατήσει πολλές φορές από φίλους», συνέχισε ο Ορέστης Τζιόβας και πρόσθεσε:

«Το μίσος προς τη διαφορετικότητα έχει να κάνει με το πρόβλημα που έχουμε με τον εαυτό μας. Το να θυμώσεις με τη σεξουαλικότητα του άλλου, σημαίνει ότι έχεις κάποιο πρόβλημα που δεν έχεις λύσει».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα