Ορέστης Τζιόβας: Οι γονείς μου έμαθαν για τη σεξουαλικότητά μου από την τηλεόραση
Ορέστης Τζιόβας σκύλος
Credit: otziovas/Instagram

Ο Ορέστης Τζιόβας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Fay’s Time”. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη σεξουαλικότητά του. Πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει ότι έχει βρεθεί ερωτικά και με άντρες και γυναίκες.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τα μηνύματα που έλαβε έπειτα από αυτή την αποκάλυψη, ο Ορέστης Τζιόβας είπε: «Ό,τι μπορεί να φανταστεί ο καθένας στη σημερινή κοινωνία, αντίστοιχα μηνύματα έλαβα. Πάλεψα και το δούλεψα να αποκτήσω τη δύναμη απέναντι στους ανθρώπους που με αγαπάνε να σέβονται τις επιλογές μου. Το δούλεψα με κόπο και ρήξεις. Με τους γονείς μου είχαμε πολλές ρήξεις, υπήρξα πολύς σκληρός απέναντί τους» και αποκάλυψε ότι: «Πρώτη φορά άκουσαν στην τηλεόραση για τη σεξουαλικότητά μου. Με πήραν τηλέφωνο με πολλή κατανόηση, τους εξήγησα και το κατάλαβαν». 

Ο ηθοποιός μίλησε και για τον γάμο του: «Δοκίμασα τον γάμο από ρομαντισμό και ενθουσιασμό. Πλέον φλερτάρω και από τα social media, ειδικά τον τελευταίο καιρό».

Ο Ορέστης Τζιόβας σχολίασε και το κίνημα του #metoo:

«Οι άνθρωποι είναι πιο μαζεμένοι και δεν βλέπω περιπτώσεις σαν αυτές που υπήρχαν και ήρθαν στο προσκήνιο. Δεν έχω σχέσεις με Φιλιππίδη και Λιγνάδη. Δεν νομίζω ότι ο χώρος τους θέλει πίσω! Δεν θα δούλευα μαζί τους”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα