Οι σταρ με το υψηλότερο IQ – Η Shakira στις πρώτες θέσεις
Η Shakira ανάμεσα στα αγόρια της, τον Milan Piqué στα αριστερά και τον Sasha Piqué στα MTV Video Music Awards 2023 στις 12 Σεπτεμβρίου 2023 στο Newark του New Jersey. Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

 Η Shakira είναι κυριολεκτικά μια ιδιοφυΐα, σύμφωνα με τον δείκτη ευφυίας. Και μπορεί οι αισθησιακές κινήσεις της να εντυπωσιάζουν τους θαυμαστές της, αλλά σίγουρα συνδυάζει το ταλέντο με την ευφυία της.

Σύμφωνα με τη Mensa International, την παλαιότερη παγκόσμια κοινωνία ανθρώπων με υψηλό IQ, η Κολομβιανή σουπερστάρ έχει IQ 140.

Πριν από λίγους μήνες, η οργάνωση με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, δημοσίευσε έναν κατάλογο διασημοτήτων με IQ άνω του μέσου όρου. Σ’ αυτόν φιγουράρουν διασημότητες όπως η Madonna, με επίσης IQ 140, ο Quentin Tarantino με 160, ο James Woods με 180. Η έκθεση περιγράφει όσους έχουν IQ μεγαλύτερο από 139 ως “σχεδόν ιδιοφυΐες”.

Η Mensa είναι παγκόσμιος οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που εστιάζει στην αναγνώριση, ανάπτυξη και υποστήριξη της ανθρώπινης ευφυίας.

Επίσης, στην κορυφή των ευφυών σταρ είναι: Ο Rowan Atkinson με 178, η Lady Gaga με 166. Ο Ashton Kutcher και ο Matt Damon επίσης με 160. Η Lisa Kudrow και η Cindy Crawford με 154, όπως και ο Ben Affleck. Ο Steve Martin με 142. Η Sharon Stone με IQ 154, ξεκίνησε το κολέγιο στη γενέτειρά της, την Πενσυλβάνια, όταν ήταν μόλις 16 ετών.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα