Οδυσσέας Σταμούλης: Συγκλονίζει για την απώλεια του γιου του – «Να μη συμβεί ούτε στον χειρότερο εχθρό μου»
Οδυσσέας Σταμούλης

Ο Οδυσσέας Σταμούλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Δυο στις 10». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον τραγικό χαμό του 11χρονου γιου του.

“Το 2023 για μένα προσωπικά ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά. Ας την αφήσουμε να πάει από εκεί που ήρθε. Όλοι οι δρόμοι των ανθρώπων τελικά μοναχικοί δεν είναι; Κάτι τέτοια γεγονότα σε φέρνουν στο να σκεφτείς αυτό. Αν πάρουμε και τη θεωρία του υπαρξισμού, ότι μόνοι μας ερχόμαστε και μόνοι μας φεύγουμε, όλα εκεί οδηγούν”, τόνισε ο Οδυσσέας Σταμούλης και πρόσθεσε:

“Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτό που συνέβη. Κι εγώ αυτή τη στιγμή δεν έχω λόγια. Να μη συμβεί ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Έκανα κάποιες αναρτήσεις, γιατί είχα φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορούσα να αντέξω άλλο αν τα βάλεις όλα μαζί. Έπρεπε να απαντήσω έτσι όπως νόμιζα. Στην πραγματικότητα δεν έκανα καμία ανάρτηση, είπα σε άλλους ανθρώπους να γράψουν κάποια πράγματα.

Έκανα μια δίμηνη παύση από το θέατρο γιατί δε γινόταν αλλιώς. Η επιστροφή μου σε αυτό, ούτε εργασιοθεραπεία είναι, ούτε ψυχοθεραπεία, ούτε τίποτα, πρέπει ισορροπημένοι άνθρωποι σε ισορροπημένη φάση να δουλεύουν… Ο ηθοποιός την ώρα που παίζει δεν είναι άνθρωπος, είναι ηθοποιός”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα