Βασιλιάς Κάρολος: Οι ανατριχιαστικές προβλέψεις του Νοστράδαμου για το μέλλον του
Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα σε χαλαρή βόλτα αμέσως μετά την περιπέτεια υγείας του μαζί με τον αιδεσιμότατο Canon Dr. Paul Williams.
Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα σε χαλαρή βόλτα αμέσως μετά την περιπέτεια υγείας του μαζί με τον αιδεσιμότατο Canon Dr. Paul Williams. Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images

Ανατριχιαστικές για τον Κάρολο – και όχι μόνο- είναι οι προβλέψεις του Νοστράδαμου για το 2024.

Το διαβόητο έργο του Les Propheties (Οι Προφητείες), που δημοσιεύτηκε το 1555, προβλέπει το μέλλον σε 942 τετράστιχα – ποιητικούς στίχους.

Ορισμένοι αποδίδουν στο κείμενο αυτό την πρόβλεψη της 11ης Σεπτεμβρίου, την άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ και την ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης. Αποκαλούμενος ως “Προφήτης της Καταστροφής”, ο φαρμακοποιός εμπνεόταν από βιβλικά κείμενα και τις δικές του εμπειρίες από την πανούκλα, με τις προβλέψεις του να επικεντρώνονται συχνά στην πείνα και τη θλίψη.

Σύμφωνα με τον Νοστράδαμο, η βασιλεία του Κάρολου φθάνει στο τέλος της και μάλιστα, ο William δεν θα τον διαδεχθεί. Αντιθέτως, στον θρόνο θα ανέβει ο πρίγκιπας Harry.

Ο Βρετανός συγγραφέας και σχολιαστής του Νοστράδαμου, Mario Reading, έχει μιλήσει στο παρελθόν για το πώς ο Γάλλος αστρολόγος,το πλήρες όνομα του οποίου ήταν Michel de Nostredame, φέρεται να προέβλεψε τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Και ερμηνεύοντας τις προφητείες του Νοστράδαμου, ο Reading σημειώνει ότι ο μάντης μιλούσε για τον “βασιλιά των νησιών”, ο οποίος είχε ένα αμφιλεγόμενο διαζύγιο που “εκδιώχθηκε με τη βία”. Στη συνέχεια, θα αντικατασταθεί από κάποιον που δεν θα έχει κανένα σημάδι βασιλιά”.

Σύμφωνα με την ανάλυση του συγγραφέα, αυτό δείχνει ότι ο βασιλιάς Κάρολος παραιτείται λόγω “επίμονων επιθέσεων τόσο στον ίδιο όσο και στη δεύτερη σύζυγό του”, και ότι τον αντικαθιστά όχι ο William ή κάποιο από τα παιδιά αυτού, αλλά ο Harry ως ο άνθρωπος που δεν έχει “κανένα σημάδι βασιλιά”.

Όμως , οι προβλέψεις του Νοστράδαμου δεν αφορούν μόνο τον βασιλιά αλλά και τον Πάπα, για τον οποίο σημειώνει ότι μέσα στο 2024 θα αντικατασταθεί.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα