Ο Tom Cruise αναστατώνει την Ντάουνινγκ Στριτ – Κλειστό το κέντρο του Λονδίνου
Credit: Chris Harvey / Shutterstock

Ο Tom Cruise επέστρεψε στο Λονδίνο για να συνεχίσει τα γυρίσματα της όγδοης ταινίας του Mission Impossible.

Ο σταρ προκάλεσε αναταραχή στους δρόμους της πρωτεύουσας καθώς έκλεισε την καρδιά του Ουέστμινστερ, μόλις δρόμους μακριά από την Ντάουνινγκ Στριτ. Οι δραματικές σκηνές σηματοδοτούσαν προβλήματα για τον ήρωα του Rom Cruise, Ethan Hunt, καθώς ο σταρ εθεάθη να παραδίδεται γονατίζοντας στον δρόμο.

Τα φορτηγά της παραγωγής παρατάχθηκαν στον κεντρικό δρόμο του Λονδίνου, καθώς τα γυρίσματα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Κυριακής, ώστε να αποφευχθεί η μεγάλη αναστάτωση στο συνήθως πολυσύχναστο πολιτικό κέντρο της πόλης.

Η άτιτλη ταινία – η οποία πιθανότατα θα ονομάζεται Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two – έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 23 Μαΐου 2025, αφού το Dead Reckoning Part One κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του περασμένου έτους. Το MI:8 επρόκειτο να βγει στους κινηματογράφους αυτό το καλοκαίρι, αλλά η παραγωγή είχε ήδη καθυστερήσει λόγω της απεργίας των συγγραφέων του Χόλιγουντ.

Η παραγωγή της όγδοης ταινίας είχε αρχικά σταματήσει για να μπορέσουν οι ηθοποιοί να προωθήσουν το πρώτο μέρος και στη συνέχεια η απεργία άρχισε να προκαλεί περαιτέρω καθυστερήσεις. To franchise των “Mission: Impossible” ξεκίνησε το 1996 και βασίζεται στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά του 1966.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα