Ο Γιώργος Δασκαλάκης στο στούντιο για το νέο του τραγούδι ενώ παλεύει με τον καρκίνο
Γιώργος Δασκαλάκης
Credit: Giorgos Daskalakis B/facebook

Ο Γιώργος Δασκαλάκης, αν και συνεχίζει να δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο, μπήκε στο στούντιο και ηχογράφησε νέο τραγούδι το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει.

Σε στιγμιότυπο που ανάρτησε από την ώρα της ηχογράφησης, ο ίδιος φαίνεται να στέκεται όρθιος με τη βοήθεια ενός μπαστουνιού.

Στην ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στο facebook, τόνισε πως αν και παλεύει κάθε μέρα με τον θάνατο, έχει πείσμα και πίστη αλλά και ανθρώπους δίπλα του που του στέκονται τώρα που οικονομικά και ψυχολογικά είναι στον πάτο.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης έγραψε, μεταξύ άλλων: «Καλημέρα Αγάπες μου!Μια φωτογραφία από το προηγούμενο μήνα που λέει πολλά… Τώρα θα μου πείτε μα πώς; Εσύ παλεύεις καθημερινά με το θάνατο και το Θηρίο…είσαι 2 χρόνια σε ένα κρεβάτι…δεν έχεις τα προς το ζην…Σωστά!!! Έχω όμως πείσμα θέληση και πίστη στο ΘΕΟ και δίπλα μου ανθρώπους που ήρθαν κοντά μου τώρα που είμαι στο πάτο οικονομικά και ψυχολογικά…

Ένας από αυτούς είναι ο Νίκος Τερζής που από τη πρώτη στιγμή με αγκάλιασε και μου στάθηκε και κάνοντας μου αυτό το δώρο ώστε να έχω ένα κίνητρο για να γίνω καλά! Βλέπετε τα πάντα δεν είναι λεφτά…γιατί όλοι αυτοί που είναι συνοδοιπόροι στο τραγούδι αυτό το έκαναν με αγάπη μόνο!!Θα γίνω καλά!!! ΥΠΟΣΧΕΣΗ!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας! ΑΜΗΝ».

Ο τραγουδιστής από την Ρόδο που δίνει μάχη τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο, έχει προκαλέσει συγκίνηση με τη δύναμη και την επιμονή του να βγει νικητής.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα