Ο Antonio Banderas δηλώνει… “σχεσάκιας” – “Έχω περάσει περισσότερο χρόνο παντρεμένος παρά μόνος”
Credit: Antonio Banderas / Instagram

Ο Antonio Banderas βρέθηκε στη Μαδρίτη για την πρεμιέρα του μιούζικαλ “Company” και είχε την ευκαιρία να μιλήσει για τη δουλειά του αλλά και για τις ανθρώπινες σχέσεις.

Ο Ισπανός ηθοποιός, με καταγωγή από τη Μάλαγα, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην παράσταση που ανεβαίνει στο Teatro Albéniz, το οποίο παρέμενε χρόνια κλειστό και αναμενόταν να κατεδαφιστεί. Μοιράζεται τη σκηνή κάθε βράδυ με τους 26 μουσικούς και τους 14 ηθοποιούς που τον συνοδεύουν, και ο ίδιος σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους δήλωσε ευτυχής που επιστρέφει, ενώ φάνηκε πολύ συγκινημένος.

Μιλώντας στην εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης “Más Vale Tarde”, ο Antonio Banderas αναφέρθηκε στις απόψεις του για την αγάπη, την τέχνη και τη ζωή. Σχολίασε αρχικά πως “έχω περάσει τον περισσότερο χρόνο της ζωής μου παντρεμένος παρά μόνος” και εκμυστηρεύτηκε: “Πιστεύω στις ανθρώπινες σχέσεις, πιστεύω στις σχέσεις των ζευγαριών και πιστεύω εν τέλει ότι πρέπει να απαρνηθείς κάποια πράγματα, αλλά κερδίζεις περισσότερα απ’ όσα χάνεις”.

Σχετικά με τη ζωή γενικότερα, ο ηθοποιός είπε ότι θεωρεί πως υπάρχει μια στιγμή κατά την οποία “χωράει μόνο η αλήθεια” μια στιγμή στην οποία πιστεύει ότι βρίσκεται ήδη. “Δεν χωράνε ψέματα. Κάποιος μπορεί να δει το σημείο απ’ όπου θα φύγει η ύπαρξη στο τέλος. Δεν υπάρχει τίποτα πιο βέβαιο από τον θάνατο. Όλα τα υπόλοιπα είναι σχετικά, περιλαμβανομένων των φόρων, αλλά ο θάνατος δεν είναι κάτι σχετικό” επεσήμανε ο Banderas.

Πέρα από τους φόβους που είχε στη ζωή του, ο Banderas μιλά για τις πραγματικές ανάγκες που έχουν οι άνθρωποι, στις οποίες δίνει προτεραιότητα πριν από τις “ανοησίες”. “Το ουσιώδες παραμένει και αυτό που δεν είναι ουσιώδες, εξαφανίζεται” διαβεβαίωσε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα