Ο Al Pacino απαντά στις επικρίσεις μετά την “γκάφα” του στα Όσκαρ
Credit: 123rf/buzzfuss

Ο Al Pacino απαντά στις επικρίσεις που δέχθηκε μετά τον αμφιλεγόμενο τρόπο με τον οποίο ανακοίνωσε τον νικητή του Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

Ο θρυλικός σταρ, σε μια παρέκκλιση από την παράδοση, στάθηκε στη σκηνή, αναφώνησε “να ‘το λοιπόν” και άνοιξε τον φάκελο: “Και τα μάτια μου βλέπουν… Oppenheimer” ανακοίνωσε. Έπειτα από μια μικρή παύση -και αρκετή σύγχυση από το κοινό- οι παριστάμενοι στο Dolby Theater χειροκρότησαν θερμά τη νίκη του Oppenheimer.

Ωστόσο, αμέσως μετά ο Pacino βρέθηκε στο στόχαστρο επειδή ακριβώς δεν ανέφερε τις 10 υποψήφιες ταινίες προτού ανακοινώσει τον νικητή στη σημαντικότερη κατηγορία της τελετής. Τώρα το είδωλο του κινηματογράφου εξέδωσε ανακοίνωση όπου σημειώνει πως δεν ήταν επιλογή του να διαβάσει τη λίστα των υποψηφίων, σύμφωνα με το Variety και το CNN.

Φαίνεται να υπάρχει κάποια διαμάχη σχετικά με το ότι δεν ανέφερα κάθε ταινία ονομαστικά χθες το βράδυ προτού ανακοινώσω το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας“, ανέφερε ο Pacino στη δήλωσή του, σύμφωνα με το Variety. “Θέλω απλώς να ξεκαθαρίσω ότι δεν ήταν πρόθεσή μου να τα παραλείψω, αλλά μια επιλογή των παραγωγών να μην τα πουν ξανά, καθώς επισημάνθηκαν ξεχωριστά καθ ‘όλη τη διάρκεια της τελετής” υπογράμμισε.

Ήταν τιμή μου να συμμετάσχω στη βραδιά και επέλεξα να ακολουθήσω τον τρόπο που ήθελαν να απονεμηθεί αυτό το βραβείο. Συνειδητοποιώ ότι η υποψηφιότητα είναι ένα τεράστιο ορόσημο στη ζωή κάποιου και το να μην αναγνωρίζεται πλήρως είναι προσβλητικό και οδυνηρό”, συνέχισε ο νικητής των Όσκαρ.

Το λέω αυτό ως κάποιος που σχετίζεται βαθιά με σκηνοθέτες, ηθοποιούς και παραγωγούς, οπότε συμπάσχω βαθιά με εκείνους που έχουν προσβληθεί από αυτή την παράλειψη και γι ‘αυτό ένιωσα απαραίτητο να κάνω αυτή τη δήλωση“, κατέληξε ο Pacino.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα