Η γκάφα του Al Pacino στα Όσκαρ – Επισκίασε τη νίκη του Oppenheimer
O Al Pacino στα 96α Βραβεία Oscars στο Dolby Theatre στις 10 Μαρτίου 2024 στο Los Angeles.
O Al Pacino στα 96α Βραβεία Oscars στο Dolby Theatre στις 10 Μαρτίου 2024 στο Los Angeles. Photo by Rich Polk/Variety via Getty Images

Αντιδράσεις προκάλεσε ο Αl Pacino, για τον τρόπο που παρουσίασε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, το οποίο απέσπασε η ταινία του Christopher Nolan, “Oppenheimer”.

Ο θρυλικός σταρ εμφανίστηκε στη σκηνή της 96ης τελετής απονομής των κινηματογραφικών βραβείων υπό τους ήχους του μουσικού θέματος του “Νονού” με το κοινό να τον αποθεώνει.

Ωστόσο, αντί να περιμένει να παρουσιαστούν οι 10 υποψήφιες ταινίες αυτός άνοιξε τον φάκελο και διάβασε γρήγορα γρήγορα “Oppenheimer”, απονέμοντας το σημαντικότερο βραβείο της βραδιάς με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο τρόπος του αυτός επικρίθηκε στα social media με τους χρήστες να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους. “Ο Al Pacino σέρνεται στη σκηνή μισοκοιμισμένος και αδιάφορα διαβάζει τον νικητή της Καλύτερης Ταινίας σαν… γραφει ένας χρήστης συνοδεύοντας το σχόλιο με ένα gif με μια αρκούδα που ξυπνά από χειμερία νάρκη.

Ο Al Pacinο θα έπρεπε να είχε ανακοινώσει την καλύτερη ταινία με ένα μήνυμα!” αστειεύτηκε άλλος χρήστης.

Είδα ένα βίντεο του Al Pacino από χθες το βράδυ και φαίνεται τόσο αδύναμος και το μυαλό του δεν φαίνεται να είναι εκεί. Είμαι η μόνη που το σκέφτεται αυτό;”

Πώς να δώσεις το πιο σημαντικό Όσκαρ της βραδιάς χωρίς να σπαταλήσεις περισσότερο από τον σωστό χρόνο. Ο Al Pacino μας γλίτωσε 10 λεπτά

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα