Ντέμης Νικολαΐδης: Χώρισε από τη σύντροφό του Φανή Σπυριδάκη

O Ντέμης Νικολαΐδης και η σύντροφός του, Φανή Σπυριδάκη, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Όπως αποκάλυψε ο Γρηγόρης Μπάκας στην εκπομπή «Το Πρωινό» το ζευγάρι χώρισε πριν από περίπου 15 ημέρες, αλλά διατηρεί πολύ καλές σχέσεις. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο ο χωρισμός του ζευγαριού είναι οριστικός.

Η τελευταία κοινή εμφάνιση τους, ήταν στα γενέθλια του Ντέμη Νικολαϊδη, στα μέσα του περασμένου Σεπτέμβρη. Οι λόγοι του χωρισμού δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Ποια είναι η Φανή Σπυριδάκη

Η Φανή Σπυριδάκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης αλλά μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε υποκριτική στο Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας και Θεατρικές Σπουδές και Επικοινωνία στη Σορβόνη, ενώ έχει εργαστεί ως ηθοποιός, μεταφράστρια και βοηθός σκηνοθέτη στην τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Μέχρι πρόσφατα, μεταδιδόταν σε επανάληψη από το Mega, η κωμική σειρά Singles, όπου η Φανή Σπυριδάκη υποδυόταν την «Λουίζα».

Το 2012 ίδρυσε το Κέντρο Λογοτεχνικών Εκδηλώσεων στην Αθήνα, τόπο συνάντησης και ανάδειξης του έργου των σύγχρονων Ελλήνων συγγραφέων. Πνεύμα ανήσυχο και μαχητικό, ανέπτυξε έντονη ακτιβιστική δραστηριότητα για τη βελτίωση της πόλης στην οποία έχει επιλέξει να ζει και να εργάζεται. Οι κοινωνικές και πολιτικές της ανησυχίες την οδήγησαν να δεχτεί το 2014 την πρόταση του Σταύρου Θεοδωράκη που τότε ήταν αρχηγός στο Ποτάμι, να είναι υποψήφια ευρωβουλευτής.

Επίσης είναι συνιδιοκτήτρια δύο πολύ διάσημων εστιατορίων στο κέντρο της Αθήνας

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα