Νίκος Καρβέλας – Έλενα Φερεντίνου: Ο γιος τους έγινε δύο ετών – Δείτε πόσο μοιάζει στον πατέρα του
Νίκος Καρβέλας-Έλενα Φερεντίνου

Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για τον Νίκο Καρβέλα και την Έλενα Φερεντίνου, καθώς έχει γενέθλια ο γιος τους. Ο μικρός κλείνει τα 2 και η τραγουδίστρια θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα η Έλενα Φερεντίνου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία, στην οποία κρατά στην αγκαλιά τον γιο της και του δίνει ένα γλυκό φιλί. Όπως θα διαπιστώσετε ο μικρός είναι κατάξανθος και μοιάζει πολύ στον πατέρα του.

“Χρόνια πολλά τυχερό μου αστέρι!”, έγραψε η Έλενα Φερεντίνου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ο μικρός είναι το τρίτο παιδί του Νίκου Καρβέλα, καθώς έχει αποκτήσει την κόρη του Σοφία με την Άννα Βίσση και τον γιο του Ανδρέα με την Αννίτα Πάνια.

Να θυμίσουμε ότι ο Νίκος Καρβέλας στην πρόσφατη συνέντευξή του στη Νίκη Λυμπεράκη είχε πει για τη νυν συντρόφου και μητέρα του μικρότερου γιου του:

«Η Έλενα Φερεντίνου διάβασε πρώτη το βιβλίο, αυτή η οποία το έγραψε κιόλας. Δεν είναι σύντροφος, ούτε συνοδοιπόρος, είναι μία γυναίκα με την οποία ταιριάζω γιατί δεν με ενοχλεί. Είναι μεγάλο προτέρημα και ικανότητα να μπορεί ένας άνθρωπος να μην ενοχλεί έναν άνθρωπο άλλον, όταν είναι τόσες πολλές ώρες μαζί.

Χρειάζεται μεγάλη ικανότητα και σπουδαιότητα να μην ενοχλείς έναν άνθρωπο. Αντιλαμβάνεται, χωρίς να έχει καμία ιδιαίτερη ικανότητα ή χάρισμα. Μια απλή κοπέλα είναι, η οποία έχει μια περίεργη φωνή, είναι αδύνατη, ένα γλυκό πλάσμα».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα