Νέοι μπελάδες για τον Johnny Depp – Συμπρωταγωνίστριά του τον κατηγορεί ότι την έβρισε στα γυρίσματα
Credit: Denis Makarenko/Shutterstock

Ο Johnny Depp είναι αντιμέτωπος με νέους μπελάδες αφού η συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία “Blow”, Lola Glaudini, υποστήριξε ότι την έβρισε στα γυρίσματα του αστυνομικού θρίλερ του 2001.

Σε μια συνέντευξη που ήρθε πρόσφατα στην επιφάνεια από τον Ιανουάριο, η πρωταγωνίστρια του “Criminal Minds” ισχυρίστηκε ότι ο Depp την έβρισε επειδή γέλασε κατά τη διάρκεια μιας λήψης, παρά το γεγονός ότι ο σκηνοθέτης, Ted Demme, φέρεται να της έδωσε εντολή να το κάνει.

Την πρώτη κιόλας μέρα, δεν έχω καν γνωρίσει τον Johnny Depp… Πρώτη μέρα στην ταινία!”, είπε στο podcast “Powerful Truth Angels”, σημειώνοντας ότι στο φόντο του πλάνου ήταν ξαπλωμένη σε ένα “χαλί από δέρμα αρκούδας με μπικίνι”.

“Ο Ted Demme με πλησιάζει και μου λέει: Εντάξει Lola, όταν ο Johnny Depp λέει αυτή τη συγκεκριμένη λέξη, θέλω να ξεσπάσεις σε γέλια σαν να σου είπε το πιο αστείο πράγμα στον κόσμο“.

Όταν οι κάμερες άρχισαν να γυρίζουν, η ηθοποιός έκανε ακριβώς αυτό που της είπε να κάνει. Ωστόσο, το γέλιο της φέρεται να εξόργισε τον Depp. “Ο Johnny Depp, όταν του είπαν cut, περπατάει προς το μέρος μου, έρχεται κοντά μου, χώνει το δάχτυλό του στο πρόσωπό μου… και μου λέει: Ποια στο διάολο νομίζεις ότι είσαι; Ποια στο διάολο νομίζεις ότι είσαι; Βγάλε τον σκασμό. Είμαι εδώ έξω και προσπαθώ να πω τις ατάκες μου και εσύ τραβάς την προσοχή. Ηλίθια. Ω, τώρα, τώρα δεν είναι τόσο αστείο; Τώρα μπορείς να το βουλώσεις; Τώρα μπορείς να το βουλώσεις; Έτσι ήσυχη που είσαι αυτή τη στιγμή, έτσι θα μείνεις”.

Η Glaudini, σήμερα 52 χρόνων, σοκαρίστηκε, όπως είπε, από το υποτιθέμενο περιστατικό, ειδικά αφού πέρασε τόσα χρόνια θαυμάζοντας τη δουλειά του Depp.

Αυτή ήταν η πρώτη μου ταινία στούντιο, μέχρι τότε έκανα μόνο ανεξάρτητες ταινίες“, εξήγησε. “Και ο σταρ που έχω ως είδωλο, με τον οποίο είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα δουλέψω, με έβρισε κατάμουτρα. Το μόνο πράγμα που περνούσε από το μυαλό μου ήταν: Μην κλαις, μην κλαις, μην κλαις””.

Σημείωσε ότι ο αείμνηστος σκηνοθέτης, ο οποίος πέθανε λιγότερο από έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία της ταινίας, “δεν ήρθε και δεν είπε τίποτα”.

Είπε: Έι, άκου, Johnny, ξέρεις κάτι, στην πραγματικότητα εγώ της έδωσα αυτήν την οδηγία“, θυμήθηκε.

Παρά την υποτιθέμενη αντιπαράθεση, η Glaudini έπρεπε να συνεχίσει τα γυρίσματα για “πέντε ή έξι” ακόμη ώρες πριν μπορέσει να τηλεφωνήσει στον πατέρα της, ο οποίος της είπε ότι “είχε δύο επιλογές” για να προχωρήσει.

“Μπορείς να πεις είτε γ@μ@ το είτε άει γ@μ@σου, δεν πρόκειται να μου ξαναμιλήσουν έτσι”, ισχυρίστηκε ότι της είπε ο πατέρας της. “Ή να μην τον αφήσεις ποτέ να σε δει να ιδρώνεις”.

Η Glaudini αποφάσισε τελικά να συνεχίσει να εργάζεται στην ταινία και ο Depp της ζήτησε μια τύπου “συγγνώμη” αργότερα εκείνη την ημέρα.

Φέρεται να την πλησίασε και να της είπε: “Ξέρεις, νωρίτερα ήμουν πραγματικά μέσα στο μυαλό μου και έμενα στον χαρακτήρα μου, κάνω αυτή την προφορά της Βοστώνης και πραγματικά με γ@μ@ει. Έτσι είμαι λίγο σφιγμένος και τέτοια. Οπότε ήθελα να σιγουρευτώ ότι είμαστε εντάξει και όλα αυτά; Και απλά τον κοίταξα και είπα: Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάς. Φυσικά, για τι πράγμα μιλάς; Είμαστε απολύτως εντάξει”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα