Ναταλία Δραγούμη: «Δεν λέω την ηλικία μου γιατί μπορεί να χάσω κάποιο ρόλο»
Ναταλία Δραγούμη
Credit: Natalia Dragoumi/Instagram

Η Ναταλία Δραγούμη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”. Η ηθοποιός μίλησε για την εμφάνισή της, την επιλογή της να γίνει ηθοποιός, αλλά και για την κόρη της.

«Μου έχουν κάνει στο δρόμο παρατήρηση επειδή οδηγούσα τη μηχανή με γόβες. Έχω αλλάξει τα μαλλιά μου για τους περισσοτέρους ρόλους, τώρα θέλω να έχω μακριά μαλλιά. Συμμετέχω στην καμπάνια “hate dress” ενάντια στο ρατσισμό της εξωτερικής εμφάνισης. Δεν λέω την ηλικία μου γιατί μπορεί να χάσω κάποιο ρόλο», είπε η Ναταλία Δραγούμη και πρόσθεσε:

“Υπάρχει η μοναξιά του ηθοποιού γιατί το θέατρο είναι εθισμός. Έχω βιώσει ανταγωνισμό από συναδέλφους. Έχω πάψει να θεωρώ φίλες μου κάποιες που νόμιζα ότι ήταν. Βρήκα γελοίο όταν ένας σκηνοθέτης κάποτε ήθελε να είμαι ερωτευμένη μαζί του και να τον σκέφτομαι τις νύχτες”.

Για την κόρη της η Ναταλία Δραγούμη είπε: “Η κόρη μου είναι μοντέλο αλλά το κάνει μαζί με τις σπουδές της στο business fashion. Η κόρη μου με είχε γκουγκλάρει και είχε δει στο διαδίκτυο κάποιες γυμνές φωτογραφίες μου. Παλαιότερα στην τηλεόραση οι σκηνές με το ακάλυπτο στήθος ήταν κάτι πολύ συνηθισμένο”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα