Ναταλία Δραγούμη: “Είμαστε 22 χρόνια μαζί με τον άντρα μου – Ο έρωτας φεύγει και έρχεται με διαφορετικές μορφές”

H Ναταλία Δραγούμη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη”. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη δουλειά της, τα παιδιά της, τις φοβίες της, αλλά και πως κρατά ζωντανά τον γάμο της, που μετρά 22 χρόνια.

Σχετικά με τη δουλειά της η Ναταλία Δραγούμη επισήμανε: «Είμαι εξαρτημένη από τη δουλειά μου κι αυτό είναι λίγο φοβιστικό, ειδικά τώρα που ενηλικιωθήκαν τα παιδιά μου. Με τρομάζει η αδράνεια είναι εχθρός μου. Με τρομάζει ο χρόνος γιατί πρέπει να εγκαταλείψω το παιδί που έχω μέσα μου“.

Για τα παιδιά της που μεγάλωσαν η ηθοποιός είπε: «Όταν μεγαλώσουν τα παιδιά και φύγουν είναι μια άλλη φάση και αυτό απασχολεί πολύ κόσμο. Μου λείπει το ότι δεν είμαι ο σοφέρ των παιδιών μου, μου λείπουν οι ώρες μέσα στο αυτοκίνητο που μιλούσα πιο προσωπικά με τα παιδιά μου».

Αναφορικά με τις αλλαγές στην ζωή της η Ναταλία Δραγούμη υπογράμμισε: «Μια μετάβαση είναι πάντα δύσκολη αλλά έχει και τα καλά του γιατί τώρα μπορώ να πάω ένα διήμερο με τον άντρα μου. Με φοβίζει μήπως δεν προλάβω να κάνω πράγματα που θέλω, με φοβίζει που η σωματικότητα μου θα είναι διαφορετική».

«Η μητέρα μου πάντα μου έκανε πλύση εγκεφάλου για τα παιδιά, είναι παλαιών αρχών το να λες στο παιδί σου κάνε παιδιά. Πάντα έλεγα ότι και να μην βρω αυτόν που θέλω για να κάνω παιδί, θα κάνω μόνη μου», πρόσθεσε.

Για σχέση της, τέλος, με τον άντρα της η Ναταλία Δραγούμη είπε: «Με τον άντρα μου είμαστε 22 χρόνια επειδή θέλουμε και έχουμε τη λαχτάρα να είμαστε μαζί. Με τον άντρα μου ερωτευτήκαμε και αυτό δεν ξεχνιέται. Ο έρωτας φεύγει και έρχεται με διαφορετικές μορφές».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα