Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Απάντησε on air για τις φήμες περί χωρισμού από τον Νάσο Γαλακτερό
Credit: Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Η Βαλέρια Κουρούπη και ο Νίκος Ξύδης ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή “Στούντιο 4” και παραχώρησαν στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον χωρισμό τους.

Φιλικό χωρισμό είχαμε. Φιλικό σημαίνει ότι δεν έχεις τσακωμούς κι εντάσεις. Κάναμε ολόκληρες συζητήσεις επί συζητήσεων για να δούμε αν θα χωρίσουμε ή όχι. Εμείς επικοινωνούμε και κουβεντιάζουμε πολύ ωραία κι επειδή τα συζητήσαμε όλα αυτά, με στεναχώρια και λύπη γιατί βλέπεις να έρχεται ένα τέλος, δεν τσακωθήκαμε. Και σε αυτό ήμασταν σύντροφοι“, τόνισε η Βαλέρια Κουρούπη για τον χωρισμό της από τον Νίκο Ξύδη και πρόσθεσε:

“Έλεγα καμιά φορά ότι δεν κατάφερα να κάνω την οικογένεια που έκαναν οι δικοί μου που είναι ακόμα μαζί. Αλλά μετά σκεφτόμουν ότι είχαμε έναν πολύ επιτυχημένο γάμο. Την επιτυχία του γάμου δεν την ορίζουν τα χρόνια και το για πάντα, την ορίζουν το πώς πέρασες, πώς εξελίχθηκε, αν το παιδί σου είναι καλά, αν δεν σκοτώθηκες στο ξύλο, τι κερδίσαμε, τι κάναμε μαζί, πόσο ωραίες στιγμές περάσαμε και ότι είχαμε και την τεράστια επιτυχία να χωρίσουμε έτσι”.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αναφερόμενη στη νέα σχέση του Νίκου Ξύδη, η ηθοποιός χαρακτήρισε τη σύντροφό του “χρυσό κορίτσι”.

Σε εκείνο το σημείο ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Μου έχουν πει άνθρωποι που έχουν χωρίσει ότι το χρεώνεσαι σαν μια προσωπική αποτυχία…
Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Να το πούμε ότι δεν έχεις ιδέα για τον χωρισμό.
Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Όχι καλέ.
Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Επειδή διαβάζουμε πολλά τον τελευταίο καιρό. Να πούμε ότι όλα αυτά είναι του παρελθόντος.
Νάνσυ Ζαμπέτογλου : Να ρωτήσουμε την Ελένη Βιτάλη που είναι γειτόνισσά μας. Έχουμε την Ελένη Βιτάλη για μάρτυρα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα