Άννα Φόνσου: Είχαν έρθει να με ληστέψουν και τους τάισα σούπα
Άννα Φόνσου

Η Άννα Φόνσου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή στο “Studio 4”. H αγαπημένο ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη ζωή της, τα παιδικά της χρόνια, τη συμβολή της στο «Σπίτι του Ηθοποιού», ενώ αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό που της είχε συμβεί πριν από χρόνια στο σπίτι της.

«Μαγείρευα μια μέρα σούπα και χτυπάει το κουδούνι. Ανεβαίνουν επάνω δύο τύποι με σπιρούνια και τους λέω τι θέλετε από μένα;, εγώ περίμενα τον άντρα μου. Μου λέει ο ένας κυρία Άννα, εγώ είμαι ο Δημήτρης του καθαριστηρίου. Μην το πείτε στον κύριο Τάκη αλλά έχω αυτό το πάθος. Δώστε μας λεφτά ή ό,τι άλλο έχετε να φύγουμε», τόνισε η Άννα Φόνσου και πρόσθεσε:

“Τι να σου δώσω του λέω; Εγώ μαγειρεύω μια σούπα. Μπείτε μέσα. Βγάλαμε τη σούπα από τη φωτιά και τους λέω θέλετε να σας βάλω λίγη σουπίτσα; Καθίσαμε και οι τρεις και φάγαμε και του λέω πότε το άρχισες βρε Δημήτρη το κλέψιμο και τα ναρκωτικά; Μου είπε ότι τον παρέσυραν και τα λοιπά. Τους έκανα και δυο αβγά μάτια και τους «λέω πού να τρέχετε τώρα μες στη νύχτα να βρίσκετε ναρκωτικά; Δεν κοιμάστε απόψε εδώ, θα έρθει κι ο Τάκης σε λίγο».

«Τους έστρωσα στο σαλόνι, όμως είχαν αφήσει έξω απ’ την πόρτα τις μπότες τους. Έρχεται ο Τάκης και του λέω «Θα σου εξηγήσω. Ο Δημήτρης, το παιδί του καθαριστηρίου, παίρνει ναρκωτικά, τους έδωσα σούπα και αβγά». Εκείνος ήθελε να καλέσουμε την Αστυνομία. Όλη τη νύχτα ο Τάκης δεν κοιμήθηκε. Το πρωί που ξυπνήσαμε τους δίνει ο Τάκης ένα χαρτζιλίκι και τους λέει «η Άννα έχει τη δύναμη να σας πάει να κάνετε αποτοξίνωση. Θα πάτε;» λένε αυτοί «Θα πάμε». Τους έστειλα και σήμερα έχουν ο καθένας από δυο παιδιά.».

Δείτε το βίντεο από το 22’10”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα