Μουντιάλ 2022: “Όχι” και από τη Shakira
shakira
shakira/instagram

Διαδοχικά «όχι» από δημοφιλείς καλλιτέχνες έχουν λάβει οι διοργανωτές της τελετής έναρξης του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος παγκοσμίως, που μετρά λίγες μέρες πριν δοθεί το σήμα της εκκίνησης.

Στο Μουντιάλ 2022, το οποίο διοργανώνεται στο Κατάρ, μετά τη Dua Lipa και τον Rod Stewart έρχεται να προστεθεί ένα ακόμη όνομα της μουσικής σκηνής που αρνείται να συμμετάσχει στην τελετή έναρξης της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης. Πρόκειται για την διάσημη σταρ Shakira, η οποία σύμφωνα με το «El programa de Ana Ros», αρνήθηκε επίσης να δώσει το «παρών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσία της Κολομβιανής σταρ στο Παγκόσμιο Κύπελλο επικρίθηκε στα social media. Την ίδια ώρα υπήρξαν δημοσιεύματα για προσωπικά της θέματα, όπως το διαζύγιο με τον Gerard Piqué ή το ενδεχόμενο να φυλακιστεί για φορολογική απάτη.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η Shakira δεν θα εμφανιστεί στην τελετή, καθώς άλλαξε γνώμη λίγες μέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Μου επιβεβαιώθηκε ότι η Shakira δεν θα εμφανιστεί στην τελετή έναρξης, αλλά δεν ξέρω αν θα έχει άλλο ρόλο σε όλο το Παγκόσμιο Κύπελλο», είπε η παρουσιάστρια, Andriana Doronso.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα