Μόνος ο πρίγκιπας William στην υποδοχή του Ιάπωνα αυτοκράτορα
William-Kate
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο πρίγκιπας William ήταν στην επίσημη υποδοχή του Ιάπωνα αυτοκράτορα Naruhito και της αυτοκράτειρας Masako, στο ξενοδοχείο τους, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψής τους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η απουσία της Kate ήταν άλλη μια φορά εμφανής, αν και υπήρχαν ελπίδες ότι θα κάνει νέα εμφάνιση με αφορμή την επίσημη επίσκεψη του αυτοκρατορικού ζεύγους της Ιαπωνίας.

Την απουσία της πριγκίπισσας της Ουαλίας είχε επιβεβαιώσει η δημοσιογράφος της Daily Mail Rebecca English: “Ο πρίγκιπας της Ουαλίας θα υποδεχθεί τον αυτοκράτορα και την αυτοκράτειρα της Ιαπωνίας στο ξενοδοχείο τους, πριν οι Μεγαλειότητές τους πραγματοποιήσουν μια τελετή υποδοχής στην παρέλαση Horse Guards. Μου είπαν ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν θα παραστεί σήμερα στην τελετή” έγραψε η δημοσιογράφος στο Χ.

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου συνάντησε το ζευγάρι εκ μέρους του βασιλιά πριν από μια τελετή στο Horse Guards Parade. Θα ακολουθήσει δείπνο όπου τόσο ο βασιλιάς όσο και ο αυτοκράτορας θα εκφωνήσουν ομιλία.

Αργότερα μέσα στην εβδομάδα, ο αυτοκράτορας και η σύζυγός του θα επισκεφθούν το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου για να καταθέσουν λουλούδια για την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ. Επιπλέον, θα πάνε και στο φράγμα του Τάμεση, κάτι που λέγεται ότι γοητεύει τον αυτοκράτορα Naruhito.

Η πριγκίπισσα Anne, ύστερα από ένα περιστατικό στο σπίτι της την Κυριακή, δεν θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτή την εβδομάδα, αφού νοσηλεύεται ακόμη με διάσειση.

Η βασιλική εμπειρογνώμονας Katie Nicholl, μετά την εμφάνιση της Kate στο Trooping the Colour, είχε οτνίσει ότι δύσκολα η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα έκανε σύντομη επανεμφάνιση: “Νομίζω ότι μια μέρα όπως το Σάββατο, όπου ξέρει ότι τα μάτια του κόσμου είναι στραμμένα πάνω της, είναι πολύ προσεκτική και αυτό θα έχει το τίμημά του“, είχε πει στο Entertainement Tonight. “Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να περιμένουμε να τη δούμε δημόσια για λίγο καιρό. Θα πρέπει να ανακάμψει”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα