Μιρέλλα Παπαοικονόμου: «Ο πρώην σύζυγός μου είναι ο καλύτερός μου φίλος – Δεν καταφέραμε να είμαστε ζευγάρι»
Μιρέλλα Παπαοικονόμου
Credit: mirellapapaoikonomou/Instagram

Μιρέλλα Παπαοικονόμου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Ελένη”. Η γνωστή σεναριογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για την καριέρα της, την οικογένειά της και τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της.

«Μερικές φορές λέω ότι «θα ήθελα να κάνω μια ταινία στα γεράματα» αλλά τώρα πια αυτό δεν ισχύει, είναι πια και αστείο. Διότι γεράματα έχω έτσι κι αλλιώς οπότε πότε; Δεν μου πολυαρέσει που γερνάω!  Κι η αλήθεια είναι ότι, παρόλο που θα έπρεπε να έχω τη δυνατότητα και λόγω μυαλού να έχω συμφιλιωθεί με τον χρόνο, εντάξει…», είπε η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και συνέχισε:

“Και χορεύω και γελάω, γενικά νομίζω ότι μου αρέσουν τα πάντα! Δεν μου αρέσει πολύ να κοιμάμαι και δεν μου αρέσει να κάθομαι σε έναν καναπέ. Επίσης, δεν μου αρέσει να βλέπω τηλεόραση. Η σχέση μου με την τηλεόραση είναι καθαρά επαγγελματική, είναι αστείο αυτό που λέω όταν δουλεύεις στην τηλεόραση 40 χρόνια.

Ο πρώην σύζυγός μου είναι ο καλύτερος μου φίλος! Τον αγαπώ υπερβολικά, είναι ένας εξαιρετικός πατέρας. Μου έχει σταθεί σε όλες τις δύσκολες στιγμές μου και έχουμε μια εξαιρετική σχέση. Ταξιδεύουμε μαζί, οι δυο μας, έρχεται διακοπές στα Κύθηρα, τρώμε μαζί. Νομίζω πως απλά, όταν φτάσαμε στο σημείο να χωρίσουμε, ίσως να μην ταιριάζαμε σε αυτό τον τομέα και δεν καταφέραμε να είμαστε ζευγάρι».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα