Μίνως Μάτσας: Έκανα παιδιά σε ηλικία 50 ετών – Πρέπει να κρατιέμαι σε φόρμα για να μη λένε στο σχολείο “ήρθε ο παππούς”

Ο Μίνως Μάτσας βρέθηκε στην εκπομπή “Στούντιο 4” το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο γνωστός συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός μίλησε για τη σχέση του με την Όλγα Κεφαλογιάννη. Επίσης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έγινε πατέρας για δεύτερη φορά σε ηλικία 50 ετών.

¨Όταν γνωριστήκαμε με την Όλγα μου έλεγε συνέχεια “Και αυτό το τραγούδι εσύ το έχεις γράψει;”. Ήξερε τα τραγούδια αλλά δεν ήξερε ότι τα έχω γράψει εγώ», είπε ο Μίνως Μάτσας και πρόσθεσε: «Το έργο μου δεν είναι συνδεδεμένο με εμένα, αλλά δεν ήταν κάτι που έκανα επίτηδες. Πλέον όμως, το κάνω και είναι σαν να έχει ξεκινήσει η καριέρα μου από την αρχή.

Έχουμε δύο παιδάκια τα οποία είναι 2 ετών και πρέπει να κρατιόμαστε σε φόρμα, ώστε όταν πηγαίνουμε στο σχολείο να μη λένε “Α ήρθε ο παππούς”. Είναι ένα ξεκίνημα με πολύ ενθουσιασμό. Όταν κάνεις οικογένεια μεγαλύτερος, εκτιμάς διαφορετικά τα πάντα. Εγώ όταν κάναμε τα παιδιά με την Όλγα ήμουν 50 ετών.

Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έκανα ξανά παιδιά. Δεν υπήρχε στο πρόγραμμά μου, ήταν κάτι τελείως τρελό. Έχουμε φτιάξει αυτή την πολύ ωραία ζωή και μαζί με αυτά υπάρχει η δουλειά μου, η δουλειά της Όλγας που έχει μεγάλες ευθύνες”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα