Μίνως Μάτσας: «Είναι ένα σοκ η ξαφνική δημοσιοποίηση της ζωής μου»
Όλγα Κεφαλογιάννη Μίνως Μάτσας
Credit: olgakefalogianni/Instagram

Ο Μίνως Μάτσας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά». Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε μεταξύ άλλων για τη σύζυγό του, Όλγα Κεφαλογιάννη και τη δημοσιότητα που πήρε η ζωή του λόγω της σχέσης τους.

«Ισχύει ότι είναι ένα σοκ για εμένα η ξαφνική δημοσιοποίηση της ζωής μου, δεν ήμουν προετοιμασμένος για αυτό. Δεν μπορείς να είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα. Αν μου το έλεγε κάποιος πριν δέκα χρόνια μου το λέγατε, θα έλεγα “αποκλείεται”. Αλλά επειδή είμαι ανοιχτός σαν άνθρωπος σε περιπέτειες, είναι άβολο σχετικά το να είναι η σύζυγός σου ένα πρόσωπο δημόσιο, το οποίο είναι σε φουλ προβολή, άρα μοιραία είσαι και εσύ», τόνισε ο Μίνως Μάτσας και συνέχισε:

Στην αρχή ήταν πολύ ενοχλητικό αυτό. Μετά το συνήθισα. Εντάξει, δεν έγινε και τίποτα. Εγώ κρυβόμουν παλιάς, ας πούμε, στις πρεμιέρες, μου έλεγαν “Πού είσαι; Δεν θα βγάλουμε μια φωτογραφία όλοι συντελεστές μαζί;”. Εντάξει, τώρα συμβαίνει αυτό. Δεν του δίνω μεγαλύτερη σημασία από αυτή που πραγματικά έχει, που είναι λογικό ένα δημόσιο πρόσωπο να ενδιαφέρει“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα