Μιχάλης Σαράντης: Η πρώτη βόλτα με τη νεογέννητη κόρη του – “Τι ευλογία έχει φωτίσει τις ψυχές μας”

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγες ημέρες ο Μιχάλης Σαράντης και η Μαίρη Μηνά, καθώς έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Το ερωτευμένο ζευγάρι ζει μοναδικές στιγμές, με τη νεογέννητη κόρη του να έχει ολοκληρώσει την ευτυχία του.

 Ο Μιχάλης Σαράντης πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης την πρώτη του βόλτα με τη μικρή και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες από την έξοδό τους, τις οποίες συνόδεψε με ένα πολύ συγκινητικό κείμενο.

“Σε αυτό το σταυροδρόμι, μπροστά από τα σκαλιά αυτού του επιβλητικού νεοκλασικού,έχω περάσει όλη μου την παιδική ηλικία.

Έχω παίξει σαν τρελός, έχω γελάσει, έχω φωνάξει, έχω τραγουδήσει, έχω ξενυχτήσει, έχω ακούσει την μάνα μου να με φωνάζει να ανέβω στο σπίτι, μέχρι και το πλατάνι που στέκει αγέρωχο στο παρτέρι εγώ με τους φίλους μου το έχουμε φυτέψει.

Τώρα, ήρθε η στιγμή να βγάλω βόλτα την κόρη μου πρώτη φορά και να κάτσω στα ίδια σκαλιά, όπως τότε.

Έχουν αλλάξει τα πάντα και ταυτόχρονα δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν τι ζούμε αυτές τις ημέρες, τι ευλογία έχει φωτίσει τις ψυχές μας.

Δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν να περιγράψουν πόσο ευγνώμονες είμαστε για τις ευχές και τη αγάπη που έχουμε πάρει από όλους σας.

Το ευχαριστώ είναι λίγο.

Σας ευχόμαστε ό,τι φωτεινό θέλετε να σας συμβεί, να σας το προσφέρει η Ζωή απλόχερα», έγραψε ο Μιχάλης Σαράντης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα