Μaye Musk: Η μητέρα του Elon Musk επίσημη καλεσμένη του Διεθνούς Συνεδρίου Πολυτελούς Τουρισμού στη Σαντορίνη
Photo by Jens Kalaene/picture alliance via Getty Images

Επίσημη προσκεκλημένη του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Πολυτελούς Τουρισμού στην Ελλάδα που θα πραγματοποιηθεί στις 29 και 30 Απριλίου στη Σαντορίνη θα είναι η Maye Musk. 

Το διεθνούς εμβέλειας Συνέδριο με τίτλο “The Luxury Side of Greece”, που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός, συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Θήρας και την εταιρεία “Update Entertainment”.

Η διεθνούς φήμης συγγραφέας, διδάκτωρ διαιτολογίας, supermodel και μητέρα των επιδραστικών επιχειρηματιών Elon Musk, Kimbal Musk και Tosca Musk σε μια συζήτηση με τη δημοσιογράφο και διευθύνουσα σύμβουλο της διοργανώτριας εταιρείας “Update Entertainment” Έλλη Σπυροπούλου θα αναλύσει πως συνεργάζεται επιτυχώς επί 50+ έτη, με κορυφαίους οίκους μόδας και διεθνή brands απ’όλο τον κόσμο χτίζοντας το δικό της μοναδικό όραμα.

Photo by Jens Kalaene/picture alliance via Getty Images

Μέσα από το παγκόσμιο Best Seller της “A Woman Makes A Plan” γυναίκες κάθε ηλικίας, εμπνέονται από την προσωπικότητα της και παραδειγματίζονται από τις δράσεις της. Άλλωστε όπως υποστηρίζει και η ίδια. “It’s great to be 75”.

Έχοντας ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, θα μας διηγηθεί μοναδικές εμπειρίες που βίωσε στην πορεία της επαγγελματικής της δραστηριότητας και ξεχωριστές στιγμές από την ανατρεπτική ζωή της που την καθιστά πρότυπο για εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως.  

Η Ελλάδα πλέον καταλαμβάνει μια συνεχώς αναπτυσσόμενη θέση στους κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς τουρισμού πολυτελείας και αφήνει το αποτύπωμα της στο διεθνές τουριστικό στερέωμα. Στόχος του Συνεδρίου είναι να αναδείξει την Ελλάδα ως ισχυρό προορισμό στον συνεχώς αναπτυσσόμενο Τουρισμό Πολυτελείας, διεκδικώντας τη δική της ξεχωριστή θέση ανάμεσα σε ένα έντονα ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον. 

Στη γιορτή αυτή για τον πολυτελή τουρισμό στην Ελλάδα θα φιλοξενηθούν διεθνούς φήμης ομιλητές, επίτιμοι προσκεκλημένοι από τον πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο, ισχυροί παράγοντες από τον κλάδο του τουρισμού και δημοσιογράφοι από μεγάλα εγχώρια και διεθνή μέσα με σκοπό να διασφαλιστεί η προβολή της χώρας μας και η ανάδειξη της ως Luxury Travel Destination.  

Η προσέλκυση ταξιδιωτών υψηλού εισοδηματικού προφίλ αποτελεί τα τελευταία χρόνια ένα μεγάλο στοίχημα για τον ελληνικό τουρισμό μιας και στην Ελλάδα το 7% του ΑΕΠ της χώρας προέρχεται από τον τουρισμό πολυτελείας. Μέσα από τις πολυποίκιλες θεματικές ενότητες, που θα αναπτυχθούν τόσο δια ζώσης όσο και υβριδικά για να καλυφθεί το μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στον Τουρισμό Πολυτελείας από εξειδικευμένους ομιλητές της τουριστικής αγοράς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το σύνολο των επιχειρηματιών της Σαντορίνης ακόμα και οι μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις θα συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή που στόχο έχει να γίνει θεσμός αναβαθμίζοντας έτσι την ποιότητα του τουρισμού στο νησί.

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε και ένα video με τον γνωστό και αγαπημένο ηθοποιό Δημήτρη Λάλο ο οποίος με τη σειρά του περιπλανήθηκε στη Σαντορίνη αναζητώντας τον πολύτιμο ανθό της κάπαρης, σήμα κατατεθέν του Συνεδρίου. Επισκέφθηκε κάθε γωνιά του νησιού χρησιμοποιώντας για τις μετακινήσεις του μοναδικά σκάφη, ελικόπτερα και αυτοκίνητα. Διέμεινε σε πολυτελή ξενοδοχεία, γεύθηκε τα εκλεκτά προϊόντα της Θηραϊκής γης απολαμβάνοντας κάθε στιγμή τη φημισμένη Σαντορινιά φιλοξενία.

Το συνέδριο τελεί υπό τις αιγίδες του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας, του Πανεπιστημίου Αιγαίου και της P.S.S.E.A. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο site του συνεδρίου πατήστε εδώ.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα