Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έκλαιγα από το πρωί ως το βράδυ»
Μαριλίτα Λαμπροπούλου
Credit: Marilita Lampropoulou/Instagram

Αφιερωμένη στη σειρά “Σασμός” ήταν η εκπομπή “Πρωταγωνιστές” το βράδυ της Πέμπτης (23/5) με τους ηθοποιούς της σειράς να μιλούν για τους ρόλους τους λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου η οποία προχώρησε σε μία αποκάλυψη που προκάλεσε αίσθηση. Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της “Βασιλικής” και εξομολογήθηκε πως βίωσε πολύ άσχημα τον θάνατο του τηλεοπτικού της γιου, τον οποίο ενσάρκωνε ο Γιώργος Αμούτζας.

«Όταν δέχθηκα την πρόταση από τον Γιάννη Καραγιάννη και από τον Κώστα Κωστόπουλο για τον Σασμό, ήταν για έναν ρόλο, ο οποίος ακόμα δεν είχε γραφτεί απόλυτα. Ο ρόλος αυτός, όταν τον πρωτοδιάβασα, έτσι ασαφής όπως ήταν, εμένα με ιντρίγκαρε αμέσως. Έτσι, όχι απλά είπα το ναι αλλά ξεκίνησα να τον φωτίζω αυτόν τον ρόλο, να τον ψάχνω μέσα μου και να τον αναπτύσσω εσωτερικά μέσα από τα λόγια του σεναρίου… Έτσι ο ρόλος αγαπήθηκε πολύ από εμένα και από το κοινό» ανέφερε αρχικά.

«Το σοκαριστικό βέβαια ήταν όταν, στην αρχή της σεζόν αυτής, έμαθα ότι θα πεθάνει ο γιος μου. Τον οποίο, ως ρόλο, λάτρευα αλλά και τον Γιώργο Αμούτζα τον είχα αγαπήσει πολύ οπότε ήταν διπλό το σοκ. Το κλάμα που έριξα τότε. Η αλήθεια είναι ότι ήταν η μόνη περίοδος, αυτή η εβδομάδα που έκλαιγα από το πρωί ως το βράδυ, που όταν πήγαινα στο σπίτι ήμουν λίγο κουρασμένη για να το πω ευγενικά. Ήμουν λίγο σε μαύρη κατάθλιψη. Ξεπεράστηκε γιατί τελικά για τον ηθοποιό, ακόμα και όταν παίζει τον πιο βαρύ ρόλο και τον πιο δραματικό, η χαρά για το ότι παίζει είναι πιο μεγάλη από τον όποιο πόνο που υποδύεται. Πίσω από όλα είναι αυτό, η χαρά της έκφρασης και της τέχνης», είπε μεταξύ άλλων η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα