Μαρία Κωνσταντάκη: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από τα παιδιά, αλλά δεν θέλω να ζήσω τη μητρότητα»
Μαρία Κωνσταντάκη
Credit: Μαρία Κωνσταντάκη/Instagram

Η Μαρία Κωνσταντάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Ελένη”. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τους γονείς της, τη σχέση της με το άλλο φύλο και τη μητρότητα.

«Με τους γονείς μου έχω περάσει στο στάδιο της κατανόησης, αλλά και ως προς τις δικές μου συμπεριφορές και θεωρώ ότι έχουμε μια πολύ ωραία σχέση. Είμαι δηλωμένος μαμάκας, μεγαλώνοντας αισθάνεσαι τυχερός όταν οι γονείς σου είναι καλά. Είχα να διαχειριστώ τη σχέση μου με το άλλο φύλο, ήμουν πολύ ανταγωνιστική και πολύ ευνουχιστική και έπρεπε να το δουλέψω αυτό το κομμάτι. Γενικά δουλεύω τον εαυτό μου και είμαι σε πολύ καλή φάση», είπε αρχικά η Μαρία Κωνσταντάκη.

Και συνέχισε: «Ειδικά στους γονείς είναι που πρέπει να τους βάλεις όριο. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από τα παιδιά, δεν θέλω να ζήσω τη μητρότητα όμως. Μπαίνοντας στα 50 μπαίνεις σε ένα άλλο κομμάτι θεώρησης. Είσαι σε πολύ ωραία φάση, να αφήσεις πράγματα που σε πιο μικρή ηλικία είχες ανασφάλεια. Δεν μου άρεσαν τα πόδια μου, το χαμόγελό μου, τα δόντια μου, η μύτη μου που την άλλαξα».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα