Μαρία Κωνσταντάκη: Οι αισθητικές επεμβάσεις και η… απιστία που δεν μετάνιωσε
Μαρία Κωνσταντάκη
Credit: Maria Konstandaki/Instagram

Η Μαρία Κωνσταντάκη σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε μίλησε για την ηλικία της, τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει αλλά και για την απιστία.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν έγινα 50 χρόνων ένιωσα πιο απελευθερωμένη, ήταν ένα κομβικό νούμερο. Πιο μικρή έκρυβα την ηλικία μου, μετά τα 50 δεν το κάνω, έχω ‘αλλάξει πίστα. Στα 47 μου έκανα μία αυστηρή επιλογή για το ποιον θέλω να έχω δίπλα μου και ποιον όχι».

Σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις, παραδέχτηκε πως όχι μόνο είναι υπέρ αλλά έχει κάνει και η ίδια. «Έχω κάνει αισθητικές επεμβάσεις και είμαι υπέρ αυτών. Όποια γυναίκα “πείραξε” κάτι παραπάνω πάνω της δέχεται απίστευτο bullying, αυτό δεν ισχύει για τους άντρες. Δεν υπάρχει ισότητα για το πώς κρίνουμε μία γυναίκα και έναν άντρα. Υπάρχουν πολλοί άντρες που έχουν κάνει μπότοξ, ακόμα και πολίτικοι αρχηγοί, αλλά δεν το σχολιάζει κανείς. Η γυναίκα βάλλεται από παντού» υποστήριξε.

Η Μαρία Κωνσταντάκη αποκάλυψε τέλος πως έχει υπάρξει άπιστη: «Έχω απιστήσει, δεν το μετάνιωσα απλά έχω θυμώσει και στεναχωρήθηκα για τον εαυτό μου. Έχω ψάξει κινητό σχέσης μου, μπράβο σε οποίον δεν το έχει κάνει. Το σεξ παίζει σημαντικό ρολό σε μία σχέση. Μακάρι να κάνουν όλοι σεξ μέχρι τα βαθιά γέρματα και να μου πουν πώς το κάνουν. Πολλές φορές έχω πέσει στα πατώματα για έναν έρωτα, ελπίζω να έχουν πέσει στα πατώματα και άντρες για έμενα».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα