Λάουρα Νάργες: Μίλησε για τον γάμο, το παιδικό δωμάτιο και άφησε υπονοούμενο για το όνομα του μικρού. Εμείς ποντάρουμε στο “Αλέξανδρος”
Laura Narjes/Instagram

Η Λάουρα Νάργες η γλυκιά παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ζει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της, αφού εκείνη και ο αγαπημένος της Χρήστο Σαντικάι, περιμένουν τον καρπό του έρωτά τους.

Όπου βρεθεί και όπου σταθεί μιλά για την εγκυμοσύνη της και σε εμάς πολύ μας αρέσει. Να το ζει για να το θυμάται.

Έτσι, την πετύχαμε πάλι χθες στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” όπου μίλησε και αναφέρθηκε στο εάν τελικά θα προχωρήσουν σε γάμο με τον σύντροφό της. Είπε συγκεκριμένα:

“Αισθάνομαι πολύ καλύτερα σε σχέση με πριν. Επιτέλους μπορώ να απολαύσω τη φάση της εγκυμοσύνης. Ετοιμάζουμε το επόμενο βήμα στη σχέση μας με το Χρήστο, αλλά δε λέμε ακόμα πολλές λεπτομέρειες. Θα το τακτοποιήσουμε το ζητούμενο”.

Όσο για το παιδικό δωμάτιο…

“Το ετοιμάζουμε σιγά – σιγά. Ελπίζω να κάνουμε πέντε παιδιά. Αλλιώς το λιγότερο τρία. Ξέρουμε το όνομα που θα δώσουμε στο μωρό μας από τον πρώτο μήνα. Δεν θα το πούμε ακόμα, θα είναι ένα όνομα που δεν υπάρχει στην οικογένεια, αλλά είναι σημαντικό για την Ελλάδα”.

Ανέφερε στην κάμερα και το πως ανακοίνωσε στην οικογένειά της ότι είναι έγκυος…

“Ανακοινώσαμε μαζί με τον Χρήστο την εγκυμοσύνη μου στην οικογένεια. Τους πήραμε τηλέφωνο, όσους προλάβαμε, γιατί μετά από λίγες ημέρες ήμουν ξάπλα στο κρεβάτι. Αισθάνομαι τέλεια που σε λίγο καιρό θα με φωνάζουν μαμά”.

Να θυμίσουμε πως τον πρώτο καιρό η εγκυμοσύνη ήταν δύσκολη. Πολύ δύσκολη τους πρώτους μήνες, όπως είπε η ίδια και συμπλήρωσε:

“Εύχομαι σε όλες τις γυναίκες να τους έρθει εύκολα. Είχα άγχος αν θα πάθει τίποτα το μωρό και κάναμε συχνά εξετάσεις. Το μωρό είναι μια χαρά. Από τη στιγμή που είναι εντάξει το μωρό, αντέχω. Δεν με ένοιαζε το φύλο του μωρού, αλλά το ένιωθα ότι θα είναι αγόρι από την πρώτη στιγμή”.

Εμείς πάλι γιατί πιστεύουμε πως θα τον βγάλουν Αλέξανδρο.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα