Κωστής Σαββιδάκης: Η δήλωσή του για τις γυναίκες που θα συζητηθεί

Ο Κωστής Σαββιδάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Γεια σου” το Σάββατο. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην Μαρία Μπακοδήμου για το πώς έχουν αλλάξει οι ρόλοι των δύο φύλων στην εποχή μας και τι πρέπει να γίνει για να υπάρχει ισορροπία.

“Οι άντρες νομίζω ότι δε μεγαλώνουμε ποτέ και εσείς οι γυναίκες θα πρέπει να το έχετε κατά νου για να μπορέσετε να ζήσετε καλύτερα στις σχέσεις σας. Ο άντρας δε μεγαλώνει και ειδικά αν είναι με τη σχέση του, πρέπει να του συμπεριφέρεστε όπως σε ένα μικρό παιδί γιατί, όταν εμπιστευτεί ο άντρας, γίνεται πιο παιδί και από παιδί”, είπε ο Κωστής Σαββιδάκης και πρόσθεσε:

“Το πρότυπο αυτό τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει γιατί οι γυναίκες έχετε γίνει πιο δυναμικές και το ανδρικό φύλο έχει αρχίσει λίγο και τρομοκρατείται. Θέλει μια ισορροπία, να μαλακώσετε λίγο και να αισθανθείτε ότι έχετε παιδιά απέναντί σας και να τους φερθείτε ανάλογα. Θα βοηθήσει. Υπάρχει ένας τρόμος. Κάθε περίπτωση είναι ειδική. Θέλει απέναντι στους άντρες να είστε όχι τόσο δυναμικές. Ενώ μας αρέσει αυτό, στη σχέση μας, μας αρέσει να είστε πιο μαμάδες, πιο ερωμένες – με την καλή έννοια -, πιο συντρόφισσες. Πρέπει να μας αφήνετε να νιώθουμε κι εμείς χρήσιμοι σε κάποια πράγματα”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα