Κώστας Κοκκινάκης: “Πριν από τρία χρόνια έχασα τον πατέρα μου και ένιωσα ότι δεν του είχα πει όσα ήθελα”

Ο Κώστας Κοκκινάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και εκμυστηρεύτηκε μία πολύ προσωπική του στιγμή. Συγκεκριμένα μίλησε για τον θάνατο του πατέρα του, ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν τρία χρόνια. Ο πολίστας θέλησε να μοιραστεί ότι νιώθει και τόνισε ότι δεν πρόλαβε να του πει όσα ήθελε.

«Πριν τρία χρόνια έχασα τον πατέρα μου, ένιωσα ότι δεν του είχα πει όσα ήθελα» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Κώστας Κοκκινάκης μίλησε και για τη διαφορά ηλικίας που έχει με την σύντροφό του Χριστίνα Κανελλοπούλου. «Δεν κοιτάω τη διαφορά ηλικίας, η πρώην γυναίκα μου ήταν μεγαλύτερη και η κοπέλα μου είναι μικρότερη».

Μάλιστα ο πολίστας εκμυστηρεύτηκε κατά την διάρκεια της συνέντευξης ένα αστείο περιστατικό που αφορά μία πολύ σύντομη σχέση που είχε στο Γυμνάσιο, με μία κοπέλα. «Την Παρασκευή τα φτιάξαμε και όταν πήγαμε σινεμά ήρθαν 15 ξαδέλφιά της και 2 θείες της. Δευτέρα την χώρισα».

Ο πολίστας και πρώην παίκτης του πιο δύσκολου – για πολλούς – reality αποκάλυψε αν θα συμμετάσχει στο φετινό All Star Survivor.

«Δεν μου έχει γίνει πρόταση για το Survivor. Οι επιλογές παικτών είναι για τηλεθέαση και όχι επειδή είναι οι καλύτεροι παίκτες. Δεν μπορείς να θέσεις όρους στο Survivor, εδώ υπογράφεις πως εάν πάθεις κάτι δεν ευθύνεται η παραγωγή».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα