Κώστας Φαλελάκης: «Μου έγραφαν “θα σε παλουκώσουμε στο Σύνταγμα”»
Κώστας Φαλελάκης
Credit: Πρωινό Σουσου/ΕΡΤ

Ο Κώστας Φαλελάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και την Ελένη Τσολάκη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον χαμό του συντρόφου του, Μηνά Χατζησάββα και τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν τότε εξαιτίας του σεξουαλικού του προσανατολισμού.

«Μετά τον θάνατο του Μηνά βρισκόμουν σε έναν αγώνα επιβίωσης, ήμουν δύσκολα οικονομικά, δούλευα πολλές ώρες για να καταφέρω να βιοποριστώ. Μετά τον θάνατο του Μηνά έπρεπε να πληρώσω έναν άδικο φόρο, καθώς η κοινή μας περιουσία που ήταν στο όνομα του Μηνά φορολογήθηκε. Κι εγώ έπρεπε να πληρώσω 30.000 ευρώ στο φόρο κληρονομιάς για το σπίτι που είχαμε αγοράσει από κοινού με δάνειο στο όνομά του», είπε αρχικά ο Κώστας Φαλελάκης.

Και συνέχισε: «Με τον Μηνά η γνωριμία και ο έρωτάς μας ήταν καρμικός, τον ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά. Με το που άρχισε η σχέση μου με τον Μηνά, έκανα coming out στους γονείς μου. Δεν μίλησα ποτέ ανοιχτά στον πατέρα μου για τη σχέση μου, τον Μηνά τον θεωρούσε φίλο μου. Θύμωσα πολύ όταν δεν μπόρεσα να κηδέψω τον Μηνά, ήταν ένα μεγάλο χαστούκι. Δέχτηκα και απειλητικά μηνύματα τότε, μου έγραφαν “θα σε παλουκώσουμε στο Σύνταγμα”».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα