Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της – “Οι Κυριακές μου”
Credit: Konstantina Spyropoulou/ Instagram

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, απολαμβάνει να βλέπει τον μικρό Βλάσση να μεγαλώνει και συγχρόνως ανυπομονεί να έρθει στη ζωή της, το νέο μέλος που περιμένουν με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.
Σήμερα, η παρουσιάστρια ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία που είναι μαζί με τον γιο της, σε πάρκο, όπου χαμογελαστή, τον βοηθά να κάνει βόλτα πάνω σε μία παιδική μοτοσυκλέτα.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε: “Οι Κυριακές μου”, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πόσο της αρέσει να ασχολείται με τον γιο της και να περνούν όμορφες μέρες μαζί.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος είναι πολύ ευτυχισμένοι, καθώς ένα χρόνο περίπου μετά την απόκτηση του γιου τους, αναμένεται να γίνουν για δεύτερη φορά γονείς. Τα νέα επιβεβαίωσε η ίδια, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μία εβδομάδα πριν, όταν βρέθηκε στο εστιατόριο του συζύγου της στο κέντρο της Αθήνας, μαζί με την μητέρα της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όσο βρισκόταν κοντά στις τηλεοπτικές κάμερες, χάϊδευε τρυφερά την κοιλίτσα της, αναφέροντας πως πλέον δεν μπορεί να κρύψει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα