Κάτια Δανδουλάκη: Είχα ενδοιασμούς για τη “Λάμψη”, μήπως ο κόσμος βαρεθεί να με βλέπει κάθε μέρα

Η Κάτια Δανδουλάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη!”. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων  για την πορεία της στο θέατρο, τους ρόλους που τη σημάδεψαν, τη στάση ζωής της και τα ευτράπελα στις παραστάσεις.

«Ξεπερνάω τις δυσκολίες με το χιούμορ, σατιρίζω τον εαυτό μου και μπορώ να τον δω τελείως αντικειμενικά. Όχι για να αποκτήσω κόμπλεξ, άλλα για να το φτιάξω. Παραξενεύτηκα με την πρόταση να συμμετέχω ξανά στους Πανθέους. Ήξερα ότι δεν θα κάνω την Μάρμω λόγω ηλικίας, άλλα δεν θυμόμουν τους υπόλοιπους ρόλους. Όταν προβαλλόταν η σειρά δεν κυκλοφορούσε άνθρωπος στον δρόμο. Ο κόσμος με είχε συνηθίσει ως το καλό κορίτσι στους ρόλους και με ρωτούσε πως υποδυόμουν αυτόν τον ρολό που ερωτεύτηκα δυο άντρες“, τόνισε η Κάτια Δανδουλάκη και πρόσθεσε:

“Από τον Παπαφλέσσα θυμάμαι μία σκηνή με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ που οι ηθοποιοί έπρεπε να σηκωθούν μόλις φώναζε, άλλα τους είχε πάρει ο ύπνος. Η Λάμψη είναι από τις αγαπημένες μου δουλειές. Στην αρχή είχα ενδοιασμούς, μήπως ο κόσμος βαρεθεί να με βλέπει κάθε μέρα. Η απόλυτη αντίθεση των γυρισμάτων τότε με τώρα είναι η οργάνωση των γυρισμάτων. Είχαμε χρόνο να μάθουμε τις σκηνές, είχαμε το καμαρίνι μας, τελειώναμε και είχαμε τη ζωή μας. Τώρα μόλις φτάνω στο πλατό ακούω “γρήγορα, πάμε”. Αυτό το κυνηγητό χρόνου μου πρόσθεσε άγχος και μου αφαίρεσε χαρά. Το να παίζω όμως στην τηλεόραση με βοηθούσε και στο θέατρο.

Kαι συνέχισε: “Μου έχουν τύχει ατέλειωτα ευτράπελα σε παραστάσεις. Έχω υιοθετήσει αυτό που λέει η Λαμπέτη, ότι “μην γελάσεις ποτέ κρυφά, γιατί θα νομίζουν ότι γελάς εναντίον τους”. Ο Μάριος Πλωρίτης είναι σαν χαλί μέσα μου, που συμφωνούμε και διαφωνούμε. Όταν έχω μία απορία είναι σαν να έχουμε ήδη κουβεντιάσει“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα