Κατερίνα Παπουτσάκη: Το διαζύγιο και οι αντιδράσεις των παιδιών της
Η Κατερίνα Παπουτσάκη στο The 2night Show
Credit: Katerina Papoutsaki/Instagram

Την Κατερίνα Παπουτσάκη υποδέχτηκε το βράδυ της Δευτέρας 5/2 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή “The 2night Show”.

H αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο διαζύγιό της, πώς βίωσε τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά και πως αντέδρασαν οι δυο γιοι τους.

«To 2023 ήταν δύσκολο, αλλά εντάξει. Χώρισα μετά από 10-11 χρόνια. Δεν έχει σημασία αν χωρίζεις παντρεμένος ή όχι αλλά αν έχεις παιδιά. Το κάνει πιο σύνθετο» ανέφερε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Όσο για το ποιες ήταν οι αντιδράσεις των δύο των παιδιών, η ίδια σημείωσε: «Δεν είναι εύκολος ένας χωρισμός για τα παιδιά. Είναι κάτι που το δουλεύουμε, είμαι από πάνω στο πώς το αντιλαμβάνονται. Κυρίως ο Μάξιμος που είναι μεγαλύτερος. Ο Κίμωνας είναι 4,5 χρονών. Ζητήσαμε βοήθεια από ψυχολόγο, είμαι συνέχεια σε αυτή τη διαδικασία. Και ο Μάξιμος πηγαίνει».

«Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών. Χώρισαν όταν ήμουν 6-7 χρονών και τα λάθη που έχω ζήσει είναι αυτά που προσπαθώ να μην αναπαράγω, γιατί είναι χαραγμένα στο συναίσθημά μου. Πρέπει να υπάρχει καλή σχέση στους γονείς, δεν πρέπει τα παιδιά να αντιλαμβάνονται τον “πόλεμο”. Χρειάζεται να υπάρχει ειρήνη αλλά ταυτόχρονα και αλήθεια. Όλο αυτό είναι ένας δύσκολος συνδυασμός», ανέφερε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Σχετικά με το αν τη ρωτούν οι γιοι της για το διαζύγιο, η ηθοποιός αποκάλυψε: «Πολύ συχνά με ρωτάει ο Μάξιμος γιατί χωρίσαμε. Ο μικρός όχι. Οι γιορτές ήταν trigger σημείο. Αισθανόταν περίεργα που δεν ήταν και με τους δυο γονείς του μαζί. Κάνει κύματα όλο αυτό μέσα του, ηρεμεί και κάτι το ξυπνάει».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα