Κατερίνα Παπουτσάκη: Το διαζύγιο ήταν πολύ κατασταλαγμένο μέσα μου – Το έχω ξεπεράσει

Η Κατερίνα Παπουτσάκη παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Open Weekend και την Ελένη Τσολάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον γιο της και την τραπ μουσική, τις κριτικές για την ενασχόλησή της με το τραγούδι και το πρόσφατο διαζύγιό της.

Ο μεγάλος μου γιος δεν ακούει τραπ. Συγχίζεται όταν βρίσκεται κάπου που ακούγονται κομμάτια με σεξιστικό στίχο κι έχει βία. Όταν γύρισε πέρυσι από την κατασκήνωση, άκουγε τέτοια, προσπάθησα να του εξηγήσω, να του δείξω την καλή πλευρά της hip-hop… Δεν του άρεσε, ήθελα αυτά. Μετά, σε κάποια φάση συνήλθε γιατί κάποιοι συμμαθητές του στο σχολείο άρχισαν να ακούν heavy metal και μόνος του άρχισε να αποκωδικοποιεί τι είναι αυτό που του άρεσε και να συνειδητοποιεί ότι μάλλον είχε παρασυρθεί και σε κάποια φάση μου λέει μαμά, ντρέπομαι, πως το έκανα εγώ αυτό“, τόνισε η Κατερίνα Παπουτσάκη και πρόσθεσε:

“Ήταν πολύ κατασταλαγμένο μέσα μου το διαζύγιο. Είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους. Πήγα να στρεσαριστώ λίγο αλλά δεν…  Δε με ενόχλησε το πως μπορεί να σχολιάστηκε ή το αν θα με κυνηγάνε στο θέατρο για δηλώσεις… Είναι μια πολύ φωτεινή περίοδος, δεν είναι καθόλου μαύρη. Είναι μεν μεταβατική αλλά όχι μαύρη”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα