Κατερίνα Καινούργιου: Το unfollow στη Δανάη Μπάρκα μετά το παθιασμένο φιλί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη
Δανάη Μπάρκα - Κατερίνα Καινούργιου
Credit: ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ, Katerina Kainourgiou Official/Instagram

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε unfollow τη Δανάη Μπάρκα στο Instagram μετά το παθιασμένο φιλί με τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες που έκαναν λόγο για ειδύλλιο ανάμεσα στην παρουσιάστρια του Mega και τον επιχειρηματία ολοένα και φούντωναν. Το φιλί που αντάλλαξαν κατά τη διάρκεια νυχτερινής τους εξόδου το Σαββατοκύριακο κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας συζητήσεις.

Αν και η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκανε κάποιο σχόλιο, κίνησή της να κάνει unfollow τη Δανάη Μπάρκα στα social media τη δεδομένη χρονική στιγμή, μόνο τυχαία δεν θεωρείται ούτε άνευ σημασίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο γυναίκες στο παρελθόν διατηρούσαν φιλική σχέση με τη μία να στηρίζει ανοιχτά την άλλη σε διάφορα θέματα.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου

Όταν τον Δεκέμβριο ξεκίνησαν οι φήμες πως Δανάη Μπάρκα και Φίλιππος Τσαγκρίδης έχουν έρθει πολύ κοντά, η Κατερίνα Καινούργιου είχε πάρει θέση μέσα από την εκπομπή της λέγοντας: «Δεν μπορώ να διανοηθώ πως ισχύουν αυτά τα πράγματα, που αφορούν στον πρώην σύντροφό μου και στη Δανάη. Ο πρώην σύντροφός μου γνώρισε τη Δανάη από εμένα, και κάνανε παρέα, συμπαθιούνται, δε μπορώ να πιστέψω ότι βγήκαν σε εκπομπές και υπονόησαν ότι κάτι συμβαίνει. Η Δανάη δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Φαντάζομαι. Κάνουν παρέα και έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν παρέα. Τα υπόλοιπα θέλω να πιστεύω ότι είναι φανταστικά σενάρια. Πιστεύω, αλλά τι να σας πω;».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα