Κατερίνα Καινούργιου: Το τηλεφώνημα στον Φίλιππο Τσαγκρίδη μετά τα φιλιά με τη Δανάη Μπάρκα – «Δεν είχε βάλει οριστική τελεία»
Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης
Credit: Katerina Kainourgiou Official/Instagram PHILIPPOS TSANGRIDES PANAGOPOULOS/Instagram

Στο επίκεντρο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Κατερίνα Καινούργιου, έπειτα από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τον πρώην σύντροφό της και την Δανάη Μπάρκα.

Οι πληροφορίες θέλουν την παρουσιάστρια να είναι πολύ στενοχωρημένη. Σημειώνεται πως πριν από λίγες μέρες η ίδια είχε επισκεφτεί το εστιατόριο που διατηρεί ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και είχε αναρτήσει φωτογραφίες τις οποίες διέγραψε μετά τα στιγμιότυπα με την Δανάη Μπάρκα, που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης, μέσα από την εκπομπή “Πρωινό Σουσου” ανέφερε πως ο λόγος που η Κατερίνα Καινούργιου είναι τόσο στενοχωρημένη είναι γιατί “η σχέση αυτή δεν είχε βάλει την οριστική τελεία“. Σύμφωνα με τον ίδιο, η παρουσιάστρια τηλεφώνησε χθες στον πρώην σύντροφό της.

«Χθες έγινε μια νέα επικοινωνία ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Δεν μπορώ να μεταφέρω τι συζήτησαν. Η Κατερίνα από την πλευρά της είναι πολύ στεναχωρημένη με όλο αυτό. Αυτό που παίρνω πάνω μου και λέω είναι ότι αυτή η σχέση δεν είχε βάλει την οριστική τελεία. Είχανε χωρίσει, ο καθένας είχε βγει με άλλους ανθρώπους, αλλά πάντα κάτι γινόταν κάθε φορά και ξαναβρίσκονταν. Ήταν μια μοιραία σχέση», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Γεωργιάδης.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα