Κατερίνα Καινούργιου: Το όνειρο που την προβληματίζει – «Σαν κάτι να θέλει να μου πει ο παππούς μου…»
Κατερίνα Καινούργιου
Credit: Katerina Kainourgiou Official/Instagram

Η Κατερίνα Καινούργιου φιλοξένησε στην εκπομπή της τη Μάρα Μεϊμαρίδη, με αφορμή τη διαδικτυακή εκπομπή μεταφυσικού περιεχομένου που ετοιμάζει. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε κάποια στιγμή το όνειρο που βλέπει το τελευταίο διάστημα με τον παππού της, που έφυγε από τη ζωή πριν από 5 χρόνια.

Ο παππούς μου έχει φύγει από τη ζωή εδώ και πέντε χρόνια. Του είχα μεγάλη αδυναμία. Τις τελευταίες 20 μέρες τον βλέπω στον ύπνο μου ότι κάτι μου λέει “έλα να μου περιποιηθείς το μνήμα”. Παίρνω τον αδερφό και τη μητέρα μου πάμε και καθαρίζουμε το μνήμα του παππού. Είναι η περίοδος που πρέπει να γίνει η εκταφή”, είπε η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

“Πάλι προχτές στον ύπνο μου τον βλέπω σε ένα μεγαλύτερο μνήμα και σαν κάτι να θέλει να μου πει,  να με καλεί. Προσπαθώ να καταλάβω αν ο παππούς μου προσπαθεί να μου πει κάτι, να με προειδοποιήσει για κάτι. Και όλα αυτά είναι πράγματα που με προβληματίζουν. Καλά τον βλέπω τον παππού μου”.

Η Μάρα Μεϊμαρίδη σχολίασε στη συνέχεια το όνειρο της Κατερίνας Καινούργιου: “Πολλοί άνθρωποι βλέπουν πεθαμένους στα όνειρά τους και αυτό είναι ένα σημάδι ότι κάτι θέλουν να σου πουν. Η γενική αντίληψη είναι ότι μετά τον θάνατο η ψυχή διαλύεται στο σύμπαν. Μερικές, όμως, ψυχές χωρίς να ξέρουμε το γιατί κρατάνε μια πολύ συμπαγή σύσταση και μπορούν και επικοινωνούν”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα