Κατερίνα Καινούργιου: Έξαλλη με τον ΣΚΑΪ – «Για ποιον λόγο έβγαλαν την εκπομπή; Είναι σαν να μη σέβονται τη Φαίη Σκορδά»
Κατερίνα Καινούργιου Παρίσι
Credit: katken85/Instagram

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε την απόφαση του ΣΚΑΪ να βγάλει στον αέρα την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, παρά τον χαμό του πατέρα της. Αφορμή ήταν τα όσα είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για το ίδιο θέμα μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του.

“Θα πω ένα μπράβο στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για την τοποθέτηση που έκανε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή. Ουσιαστικά έριξε βολές στον ΣΚΑΪ. Για ποιον λόγο την ώρα που έχει συμβεί κάτι τόσο τραγικό στην παρουσιάστρια – έχασε τον πατέρα της ξαφνικά η κοπέλα – βγάλανε εκπομπή στον αέρα;», είπε η Κατερίνα Καινούργιου που δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για την απόφαση του σταθμού.

Και συνέχισε: “Δεν φταίνε οι συνεργάτες της σε καμία περίπτωση, τους υποχρέωσαν. Είναι σαν να μην σέβονται την παρουσιάστρια, της οποίας της έχει συμβεί εκείνη τη στιγμή κάτι οδυνηρό, κάτι τραγικό. Ειλικρινά στεναχωρήθηκα πολύ”.

Και κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου: “Επειδή εμένα η Αγγελική Γιαννακοπούλου, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, είναι κουμπάρα μου, ξέρω ότι η Φαίη Σκορδά μες στον πόνο της δεν ασχολήθηκε καθόλου με το θέμα, έφυγε κατευθείαν να πάει να βρει τη μητέρα της. Εμείς όμως μιλάμε για τον σεβασμό σε έναν άνθρωπο που σε στηρίζει.

Αν ποτέ – χτύπα ξύλο – μου συνέβαινε εμένα και μου το έκανε ποτέ αυτό ο σταθμός μου, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Απαράδεκτο”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα