Κate Middleton: Ο ιδιαίτερος συμβολισμός πίσω από τα «πένθιμα» κοσμήματα που επέλεξε να φορέσει
Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images

Σας θυμίζουν κάτι τα κοσμήματα της πριγκίπισσας πλέον, της Ουαλίας; Αν ναι, ο λόγος είναι η εκλιπούσα βασίλισσα, η οποία είχε ένα και μόνο αγαπημένο σετ και αυτό δεν ήταν άλλο από το σετ με τις πέρλες.Η Kate Middleton λοιπόν, αποφάσισε να αποτίνει φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισσάβετ, φορώντας τα συγκεκριμένα κοσμήματα, τα οποία στόλιζαν το πένθιμο outfit κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών. Το τι θα αποφασίσει να φορέσει η νέα πριγκίπισσα την ημέρα της κηδείας, αυτό παραμένει άγνωστο μέχρι τώρα, ωστόσο γνωρίζουμε πως οι πέρλες είναι must!  

Credit: Just Jared/Instagram

Ένα ζευγάρι περλέ σκουλαρίκια και το αγαπημένο κολιέ της βασίλισσας ήταν αυτά που στόλισαν το look της Kate, δημιουργώντας την τέλεια αντίθεση πάνω στο μαύρο outfit, το οποίο τη συνοδεύει καιρό τώρα. Μάλιστα, λέγεται πως η βασίλισσα Ελισσάβετ είχε τόση αδυναμία στο συγκεκριμένο κολιέ που το απέκτησε εις τριπλούν σε περίπτωση που χάσει το πρωτότυπο. Μια κληρονομιά που προερχόταν από τους παππούδες της και η οποία διακόσμησε τη φιγούρα της ουκ ολίγες φορές. Λέτε να άφησε ένα και στην… αγαπημένη της Meghan; Πολύ αμφιβάλουμε!

Οι τελευταίες εμφανίσεις της Kate Middleton μας κάνουν να αναρωτηθούμε πόσα από τα icon κοσμήματα έχει κληρονομήσει η μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας και σε ποια έχει τελικά προτίμηση. Γιατί, μπορεί να επέλεξε το συγκεκριμένο σετ σε μία από τις δημόσιες εμφανίσεις της, ωστόσο δεν ξέχασε να τιμήσει με τον ίδιο τρόπο και την προκάτοχο του τίτλου και μητέρα του συζύγου της, πριγκίπισσα Diana. Αν κρίνουμε από το στιλ της πάντως, κάτι μας λέει ότι η Kate γεννήθηκε με σκοπό να γίνει η επόμενη Diana. Θα μπορέσει όμως;   

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα