Κάρολος – Καμίλα: Έχουν δεχθεί 50 χιλιάδες γράμματα μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ
Credit: The Royal Family/Instagram

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ και η βασίλισσα του Consort, Καμίλα έχουν λάβει περισσότερες από «50.000 επιστολές και κάρτες» μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ τον περασμένο μήνα, δήλωσε η βασιλική οικογένεια.

Μια ειδική… ομάδα αλληλογραφίας λέγεται ότι «ταξινομεί, διαβάζει και ανταποκρίνεται» στα εγκάρδια μηνύματα. Το κύμα υποστήριξης έρχεται καθώς ο νέος μονάρχης και η Καμίλα, ετοιμάζονται να επισκεφθούν τη Σκωτία μετά και το τέλος της περιόδου πένθους. Στη συνέχεια, το ζευγάρι θα διοργανώσει δεξίωση για να γιορτάσει τις βρετανικές κοινότητες της Νότιας Ασίας στο The Palace of Holyroodhouse στο Εδιμβούργο.

Ο επίσημος λογαριασμός της Βασιλικής Οικογένειας στο Instagram μοιράστηκε εικόνες συλλυπητηρίων καρτών διακοσμημένων με κορώνες, ανάμεσα σε εκατοντάδες στοίβες φακέλων.

Μια γλυκιά κάρτα έγραφε: «Σας σκεφτόμαστε», ενώ άλλα γράμματα ήταν στολισμένα με έξυπνα διακοσμητικά και πολύχρωμα σχέδια.

Ο Βασιλιάς θα κάνει επίσης την πρώτη του κρατική επίσκεψη ως μονάρχης στον Πρόεδρο και την Πρώτη Κυρία της Νότιας Αφρικής τον επόμενο μήνα, όπως ανακοινώθηκε σήμερα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα