Κardashians: Όλη η οικογένεια έφτασε σήμερα στο Πορτοφίνο για τον επικείμενο γάμο
PORTOFINO, ITALY - MAY 21: North West, Kris Jenner, Khloe Kardashian and Kim Kardashian leaving lunch at the Abbey of San Fruttuoso on May 21, 2022 near Portofino, Italy. (Photo by NINO/GC Images)

Καθώς φαίνεται, έφτασε η ώρα να πει το τελικό επίσημο “ναι” η Kourtney Kardashian στον αγαπημένο της Travis Baker. H τελετή θα γίνει σε μεσαιωνικό κάστρο στο Πορτοφίνο, στην Ιταλία και όλη η οικογένεια έφτασε συν γυναιξί και τέκνοις για την τελετή!

H Kourtney Kardashian σήμερα 21 Μάϊου, στο Portofino. Photo by NINO/GC Images

H ιδιωτική τελετή αναμένεται να γίνει αύριο σε απομονωμένη βεράντα στο κάστρο, σύμφωνα με τη MailOnline.

Η βρετανική εφημερίδα αποκαλύπτει ότι, ενώ υπήρχαν εικασίες ότι ο γάμος θα τελεστεί μέσα στο Σαββατοκύριακο, τελικά η Κυριακή είναι η σημαντική ημέρα για τη μεγαλύτερη αδελφή των Kardashian και τον ντράμερ των Blink-182, καθώς στην Ιταλία συρρέουν διάσημοι καλεσμένοι, για να δώσουν το “παρών” στο κοσμικό γεγονός της χρονιάς.

Οι North West, Kris Jenner, Khloe Kardashian and Kim Kardashian φεύγουν για γεύμα στο Abbey of San Fruttuoso on δίπλα στο Portofino. Photo by NINO/GC Images

Οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις, προκειμένου να προετοιμαστεί έγκαιρα το ρομαντικό σκηνικό, στο αρχαίο οχυρό, στο Πορτοφίνο. Μέλη του προσωπικού τηρούν άκρα μυστικότητα για τις εργασίες που είναι σε εξέλιξη πίσω από τα τείχη του οχυρού, μένοντας πιστοί στη δέσμευση να μην αποκαλύψουν οτιδήποτε σχετικά με τον γάμο.

Οι Khloe Kardashian and North West φτάνουν στο Portofino σήμερα 21 Μάϊου. Photo by NINO/GC Images

Οι αδελφές Kardashian φέρονται να νοίκιασαν ολόκληρο το κάστρο για μία εβδομάδα. Οι φρουροί ασφαλείας στην είσοδο αρνήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήματα, ενώ αρκέστηκαν να πουν ότι είναι κλειστό το κτίριο για το ευρύ κοινό.  Υπάρχουν επίσης πινακίδες που ενημερώνουν πως ο χώρος θα είναι κλειστός για την Κυριακή και θα επαναλειτουργήσει τη Δευτέρα. Ομάδες εργατών μεταφέρουν κούτες με ηχοσυστήματα, δίσκους με ποτήρια και κούτες με ποτά από αποθηκευτικούς χώρους στο κάστρο.

Η Khloe Kardashian φτάνει και εκείνη για τον επικείμενο γάμο; Photo by NINO/GC Images
Και φυσικά η Kris Jenner πανταχού παρούσα, με σαγιονάρες. Photo by NINO/GC Images

Η Kourtney και ο Travis εικάζεται ότι διαμένουν σε θαλαμηγό, στα ανοιχτά της παραθαλάσσιας πόλης και ότι θα μεταφερθούν στη γαμήλια τοποθεσία με φουσκωτό. Θα φθάσουν σε μικρή ιδιωτική προβλήτα, στον απομονωμένο όρμο, στο πίσω μέρος του κάστρου και από εκεί θα οδηγηθούν στο ρομαντικό σημείο, όπου θα γίνει η γαμήλια ένωσή τους.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα