Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker παντρεύτηκαν στο Las Vegas
@kourtneykardash

Από το κόκκινο χαλί των Grammy’s σε παρεκκλήσι στο Las Vegas. Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker παντρεύτηκαν κρυφά, στη Πόλη των Αμαρτιών, αμέσως μετά την εμφάνιση του τραγουδιστή στη σκηνή των βραβείων. Ήταν προγραμματισμένο; Ήταν κάτι αυθόρμητο; Κανείς δεν ξέρει. Ίσως, αργότερα το ζευγάρι να μας αποκαλύψει παραπάνω λεπτομέρειες. Προς το παρόν ωστόσο, γνωρίζουμε ότι στην τελετή παρευρέθηκαν ελάχιστοι καλεσμένοι κυρίως ως μάρτυρες, οι οποίοι δεν επιτρέπονταν να βγάλουν καμία φωτογραφία.    

@travis barker

Κανείς δεν περίμενε έναν τόσο αναπάντεχο γάμο μακριά από τη διασημότητα. Η Kourtney Kardashian τουλάχιστον, δεν είναι τέτοιος τύπος. Βέβαια, πηγές που εντόπισαν το ζευγάρι στα Grammy’s παρατήρησαν ότι οι δυο τους το γλεντούσαν λίγο παραπάνω με το ποτό και δεδομένων των εξελίξεων, ίσως και να ισχύει.

Μόλις λίγοι μήνες έχουν περάσει από την πρόταση γάμου που έκανε ο τραγουδιστής στην Kourtney. Από τότε οι εξελίξεις τρέχουν σαν άνεμος, καθώς το ζευγάρι είχε επίσης, παραδεχτεί ότι είναι έτοιμο για ένα μωρό και η αλήθεια είναι ότι ούτε η οικογένεια της Kourtney δεν την έχει δει ξανά, τόσο ερωτευμένη και απελευθερωμένη. Συνήθιζε να είναι η συντηρητική των Kardashians, μέχρι που γνώρισε τον Travis και τα πράγματα άλλαξαν. Έχουν αποφασίσει ότι ο αυθορμητισμός και η τρέλα θα είναι τα δύο στοιχεία που θα χαρακτηρίζουν αυτή τη σχέση και το απέδειξαν με έναν γάμο αστραπή, στην πιο αμαρτωλή πόλη του κόσμου.

Βίον ανθόσπαρτον να ευχηθούμε στο νεόνυμφο ζευγάρι, με την ελπίδα ότι ένας κανονικός γάμος με λαμπερούς καλεσμένους και ένα νυφικό που θα σχολιαστεί, θα γίνει στο μέλλον.    

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα