Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η επική ατάκα για την επανασύνδεση με τον σύντροφό της – “Ήθελα να φάω ξαναζεσταμένο φαγητό”
Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Credit: Iliana Papageorgiou/ Instagram

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό”. Η παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή και την επανασύνδεσή της με τον Γιάννη Καραβασάνη. Όταν ο Γρηγόρης Μπάκας χαρακτήρισε “ξαναζεσταμένο φαγητό” αυτή την επανασύνδεση, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε:

“Εσείς δεν κάνετε σχόλια ότι είμαι αδυνατούλα; Ήθελα να φάω ξαναζεσταμένο φαγητό, να δέσω¨.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τοποθετήθηκε στη συνέχεια σχετικά με το αν είναι bullying να σχολιάζει κάποιος τα κιλά των άλλων: “Δεν είναι λίγο υποκριτικό όλο αυτό; Δεν έχουμε πάει σε ένα άλλο άκρο; Όταν κάποιος το λέει με άσχημο τρόπο, ό,τι και να σου πει θέλει να σε προσβάλει. Όταν σου λέει κάτι γιατί ανησυχεί για σένα, είναι κάτι που το ακούς. Εμένα αν με πει κάποιος αδύνατη, το ξέρω ότι είμαι αδύνατη, δεν θα παρεξηγηθώ. Έχω υπάρξει όμως και με πολλά παραπάνω κιλά και μου έχουν πει το ακριβώς αντίθετο”.

Σχετικά με τα μπλοκ στα social media, η παρουσιάστρια είπε: «Ο κάθε άνθρωπος λειτουργεί με τον δικό του τρόπο, δεν με απασχολεί αυτό το κομμάτι, δεν με απασχολεί να κάνω κάποιον μπλοκ, μου φαίνεται πολύ αστείο και παιδιάστικο».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο ενός γάμου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε: «Το 2024 θα γίνουν πολλοί γάμοι, ο δικός μου δεν θα γίνει από όσο γνωρίζω, εκτός αν ξέρεις κάτι που δεν το ξέρω».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα