Ηλιάνα Μαυρομάτη: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της – «Έχασα πρόσφατα τον αδελφό μου από πνευμονία»
Ηλιάνα Μαυρομάτη
Credit: iliana_mavromati/Instagram

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Ελένη”. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση λατρείας που έχει με τη μητέρα της, Λίλα Καφαντάρη, αλλά και τις απώλειες του πατέρα της, Βασίλη Μαυρομάτη και του αδελφού της.

«Σε έναν βαθμό το χρωστάω στους γονείς μου το ότι βρέθηκα από τόσο νωρίς στο καλλιτεχνικό περιβάλλον… Τους θαύμαζα και τους δυο, γιατί έβλεπα ότι είναι δυο άνθρωποι ελεύθεροι που έχουν επιλέξει συνειδητά αυτό που κάνουν στη ζωή τους. Η σχέση με τη μητέρα μου, είναι σχέση λατρείας εκατέρωθεν. Προσπαθώ να μην είναι το πρώτο μου τηλέφωνο μέσα στη μέρα. Προσπαθώ να φερθώ ως ενήλικας και να μην παίρνω τη μαμά μου δυο φορές τη μέρα τηλέφωνο, αλλά μιλάμε συχνά. Και εκείνη κρατιέται» είπε αρχικά η Ηλιάνα Μαυρομάτη.

Και συνέχισε: «Έφυγα από το σπίτι 18 χρόνων. Ήταν πολύ σημαντική εμπειρία για μένα ότι ξεκίνησε η αυτόνομη ζωή μου τόσο νωρίς οπότε δε μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου ότι θα ξαναγυρίσω στο μητρικό μου σπίτι εύκολα. Βρισκόμουν σε μια περίεργη εφηβεία και ήταν ο μόνος τρόπος να πατήσω στα πόδια μου τότε. Εκείνη το δέχτηκε, με παρακίνησε σε αυτό αλλά ήταν δύσκολο».

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη μίλησε για την απώλεια του πατέρα της και του αδελφού της. «Το 2017 έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου. Όταν χάνεις έναν άνθρωπο, δε τελειώνει ποτέ το πένθος. Προσπάθησα να σκέφτομαι ότι ο άνθρωπος αυτός που έχασα, έζησε μια γεμάτη ζωή και πρέπει να ακολουθήσω το παράδειγμά του. Πρόσφατα έχασα τον αδελφό μου. Ο αδελφός μου είχε μια ίωση που έφερε μια πνευμονία. Η απώλεια είναι κάτι που δυσκολεύεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος να το συνειδητοποιήσει».

Τέλος, για την προσωπική της ζωή δήλωσε, «Στην προσωπική μου ζωή είμαι σε πολύ καλή φάση… Το κύριο είναι να νιώθεις ότι αγαπάς και αγαπιέσαι σε όλα τα επίπεδα της ζωής».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα