Η Βίκυ Καγιά απαντά πρώτη φορά για τις φήμες χωρισμού με τον Ηλία Κρασσά
Βίκυ Καγιά
Credit: Vicky Kaya/Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή “Happy Day” βρέθηκε η Βίκυ Καγιά το πρωί της Τρίτης 13/2 και μεταξύ άλλων δεν δίστασε να απαντήσει σχετικά με τις φήμες διαζυγίου που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα.

Σημειώνεται οι φήμες ξεκίνησαν μέσα από ένα κουίζ που έκανε λόγο για πολυφωταγραφημένο ζευγάρι της showbiz που παίρνει διαζύγιο.

«Επειδή εγώ δεν είχα δει το κουίζ, δεν είχα δει τι γίνεται. Πήγαινα τα παιδιά στο σχολείο, έκανα το περπάτημα μου το πρωί. Γύρναγα από γυμναστική, δεν θυμάμαι ακριβώς…Και ήταν μια δημοσιογράφος που ήταν γλυκύτατη βέβαια η κοπέλα και μου είπε ότι η προσωπική μου ζωή απασχολεί τα media. Και λέω και εγώ ότι κάτι έγινε στο σχολείο. Ότι κάτι έχει συμβεί, ότι κάτι έχω χάσει! Γιατί συνήθως έτσι τα χάνω…» σημείωσε η Βίκυ Καγιά.

«Μου είπαν ότι υπάρχει ένα δημοσίευμα για εμένα ότι παίρνω διαζύγιο και της λέω κι εγώ πως είσαι σίγουρη ότι είμαι εγώ και μου απάντησε ότι μοιάζει έτσι κάπως στην εικόνα, η κοπέλα στο κουίζ με εμένα. Και λέω και εγώ ότι πραγματικά με πιάνεται εξαπίνης. Δεν ξέρω γιατί με παίρνετε τηλέφωνο, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. 
Κάνουν βέβαια τη δουλειά τους οι άνθρωποι, φαντάζομαι. Εγώ βέβαια εκτιμώ και σέβομαι πάντα ότι ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να κάνει τη δουλειά του και πρέπει να την κάνει. Ζούμε σε μια εποχή που είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τη δουλειά μας, τον μισθό μας, να πληρώνουμε το ενοίκιο μας, και το καταλαβαίνω. Αλλά έμεινα λίγο παγωτό να το πω… μαρμαροκολώνα να το πω…”
, εξήγησε η Βίκυ Καγιά, διαψεύδοντας με αυτό τον τρόπο τις φήμες περί διαζυγίου με τον Ηλία Κρασσά.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα